Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleményetek arról hogy a nő első randin egy nagyon drága étterembe akarna menni?
Nagyon sok ilyet láttam,hogy a nő konkrètan diplomàt szerzett bekerült egy komoly cèghez a palija meg lemaradt mint taxisofőr ès fèlèv múlva a csaj màr egyik magasabb beosztàsú férfivel jött össze,a sràcot meg kivàgta mint cicàt kakilni.
Mert előbb utóbb ez lesz,nagyon sok ilyet is láttam hallottam.
Kapnak ,,türelmi időt" a fèrfiak de ha a nőnek nagyobb lesz a vagyona csak idők kèrdèse ès màs farkába ül bele.
20 bocs, nem egy kiskutyát akarok, hanem egy olyan nőt m, aki társam az életben :)
Aki meg megcsal, az nem csak a pénz miatt csal meg.
Mi az a nagyon drága étterem?
Van szád, hogy elmond, nem szeretnél oda menni(első randinak szerintem pocsék ötlet a vacsi), és ha ezt nem teszed, akkor A: ne húzd a szád, B: vállald, hogy fizetned kell, ha nem beszéltek az anyagi részéről.
Vetettem fel, drága de jó helyre menjünk, a pasi meg mint a hülye bele ment, csak a pofákat vágta, mi mennyibe került, tudod mit, minden gond nélkül kifizettem, és hívtam egy taxit, többé nem is találkoztunk. Nem az zavart, hogy ugrott az ingyen zaba, hanem a viselkedése. Vagy nyissa ki a száját, és mondja meg, nem szeretne oda menni, vagy mondja el felesben fizessünk, ha egyik se, legalább ne vegye el a kedvem az élettől is(finom desszertet ettem, neki folyt a nyála, de kifogást gyártott, miért nem rendel magának... És valahogy a beszélgetés sem ment már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!