Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleményetek arról hogy a nő első randin egy nagyon drága étterembe akarna menni?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal elég sokat beszélgettünk és elhívtam randira ő erre azt mondta hogy oké de úgy menne ebbe az étterembe. Na most az étterem egy baromi elit, nagyon drága hely
2018. jún. 29. 11:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Nagyon sok ilyet láttam,hogy a nő konkrètan diplomàt szerzett bekerült egy komoly cèghez a palija meg lemaradt mint taxisofőr ès fèlèv múlva a csaj màr egyik magasabb beosztàsú férfivel jött össze,a sràcot meg kivàgta mint cicàt kakilni.

Mert előbb utóbb ez lesz,nagyon sok ilyet is láttam hallottam.

Kapnak ,,türelmi időt" a fèrfiak de ha a nőnek nagyobb lesz a vagyona csak idők kèrdèse ès màs farkába ül bele.

2018. jún. 29. 13:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerinted csak a pénze miatt lehet valakire felnézni? És ezért nem fogadsz el nőtől pénzt, mert akkor úgy érzed, hogy egy "vaginás" nálad több?
2018. jún. 29. 13:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Wow,az "szerepcsere",ha a férfi megy gyes-re és gondozza a saját gyerekét?! Szinte hallom,ahogy öngyilkosok lesznek a petèim... Tájékoztatásul közlöm,hogy a világ bizonyos részein az apukák (is) gondozzák az utódokat,és baromira ez kéne,hogy legyen mindenhol a normális.
2018. jún. 29. 14:09
 24/31 anonim ***** válasza:
Imádom a drága éttermeket, rengeteg ilyen helyen jártam, úgyhogy szívesen mennék. Miért ne élvezhetnénk ki az életet, ha van miből, de természetesen mindenki fizetné a magáét, nem vagyok hülye, rögtön első találkozón nem költenék el egy valag pénzt egy nőre, nehogy már azt higgye, hogy meg akarom őt vásárolni.
2018. jún. 29. 15:05
 25/31 anonim ***** válasza:

20 bocs, nem egy kiskutyát akarok, hanem egy olyan nőt m, aki társam az életben :)

Aki meg megcsal, az nem csak a pénz miatt csal meg.

2018. jún. 29. 15:33
 26/31 anonim ***** válasza:
72%
Ha tényleg ilyan drága hely megmondhatod nyugodtan, hogy neked nem fér bele. Szerintem ha emiatt nem megy el, akkor még az elején megspórolod a köröket. Elsőnek bőven illendő lenne egy kávé, tea, süti meghívás.
2018. jún. 29. 19:36
 27/31 anonim ***** válasza:
27%
Baszky, nem hiszem el! Ti most komolyan egy, azaz 1db éttermi kajáláson vergődtök?! Én nő vagyok, de esküszöm lehúznám magam a klotyón, ha egy nyomorult éttermi kaját nem tudnék kifizetni. Ti hogy a xarba éltek? Vergődtök egyik napról a másikra, és alig tart ki a fizutok, vagy mi?! Ha igen, mi a francért nem tesztek azért, hogy elég pénzetek legyen?! Jobb itt leverni a koldus nagyjelenetet minden nap?! Jobb a gép előtt görnyedve síránkozni órákon át, mint pénzt keresni, és normálisan élni?! Jah, hogy ehhez tanulni kéne, meg szorgalmasnak lenni... Az nem megy, mi? Szánalmas, komolyan...
2018. jún. 29. 20:53
 28/31 anonim ***** válasza:
szelesdavid: Ne verd a nyálad privibe, mert simán megveszlek kilóra, te kis csóró vakarcs! :D
2018. jún. 29. 21:09
 29/31 anonim ***** válasza:
54%
#27: a te vergődésed nem szánalmas?
2018. jún. 29. 21:34
 30/31 anonim ***** válasza:

Mi az a nagyon drága étterem?

Van szád, hogy elmond, nem szeretnél oda menni(első randinak szerintem pocsék ötlet a vacsi), és ha ezt nem teszed, akkor A: ne húzd a szád, B: vállald, hogy fizetned kell, ha nem beszéltek az anyagi részéről.

Vetettem fel, drága de jó helyre menjünk, a pasi meg mint a hülye bele ment, csak a pofákat vágta, mi mennyibe került, tudod mit, minden gond nélkül kifizettem, és hívtam egy taxit, többé nem is találkoztunk. Nem az zavart, hogy ugrott az ingyen zaba, hanem a viselkedése. Vagy nyissa ki a száját, és mondja meg, nem szeretne oda menni, vagy mondja el felesben fizessünk, ha egyik se, legalább ne vegye el a kedvem az élettől is(finom desszertet ettem, neki folyt a nyála, de kifogást gyártott, miért nem rendel magának... És valahogy a beszélgetés sem ment már)

2018. jún. 30. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!