Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleményetek arról hogy a nő első randin egy nagyon drága étterembe akarna menni?
Dehogynem csak a férfiak tehetnek erről,mindenki msaját maga felelős az életéért.
Ez a baj,hogy ez megint nem férfias ujjal mutogatni másokra.
Miért nem tesznek érte?
Miért nem keresnek igazi férfit és fejlődnek tőlük?
Miért nem képzik magukat?
Miért nem mennek pszichológushoz?
Miért nem keresnek példaképet?
Tehát ha akarna mindenki tudna fejlődni,csak a magyar palik sajnos nem mozdulnak meg ez az igazi béta hím viselkedés.
Ez nem női emancipáció.
Hormonokkal tömés sztem nem igaz de tegyük fel,akkor miért nem mennek az emberek őstermelőtől venni kaját?
Miért nem vesznek víztisztítót?
Mindenre van megoldás csaka lustaság sokkal jobb,fejlődés az FÁJ sőt nagyon FÁJ.
#11:
Rengeteg női hormon kerül az ivóvízbe, a fogamzásgátlók miatt. Nem lehet kiszűrni.
Na és ki ragaszkodik hozzá, hogy ne szedjen a barátnője ilyen szemetet, inkább húz gumit...?
De ki lehet szűrni ozmózisossal,én is akarok venni.
De ez kifogás,összes edzőtrásam csapvizet iszik összes sportoló ismim mind mind férfiasan is viselkedik,tudnak bánni a nőkkel,én sem érzem a víz ösztrogén tartalmát pedig naponta 5 liter folyadék lemegy.
De amúgy igaz én soha nem várom el egy nőtől,hogy ezt a szemetet szedje mert undorító.
2-es vagyok, feminista nő. Ha én ajánlok fel drága éttermet, evidens, hogy én fizetek vagy minimum a saját fogyasztásomat állom.
Szerintem pont az nem férfi, aki csak akkor érzi a tökeit, ha megvillogtathatja a bankkártyáját.
Vagy ha a nő fizet, nem lehet igényt tartani ellenszolgáltatásra?
Nem villogatni kell,de könyörgöm egy nőtől pénzt elfogadni igazi csicskaság.
Sok nővel beszélgettem erről,igazi szánalom huszárkodás elvárni,hogy a nő fizessen,ott szünne meg a randi.
És igazuk van,mondom mi jön?
A nő dugja seggbe majd a férfit,a férfi megy GYES-re?
Komolyan mondom,nem csodálom a nők nem akarnak magyar palikat.
Ha leolvasztjuk a mázt, lebontjuk a történet keretrendszerét akkor nyilvánvalóvá válik a problémád, ami nem az étterem, nem a pénz, nem a lány.
A te problémád az, hogy meg akarsz felelni neki és hajlandó lennél feladni az érdekképviseletedet, mivel a kérdés ezért írodott ki, már fontolgatod, a lány figyelméért.
Hol van az önbecsülésed fiam?
Ha nem akarsz valamit ne tedd, ha akarsz valamit tedd.
Nem csicskaság. Valami eljátszott álférfiasság. Nekem nem kell olyan műmacsó, aki egy nőtől megalázónak tart pénzt elfogadni. Miért, mert én kevesebb vagyok?
És igen, ha a magyar férfiak elmennének GYES-re, talán még gyereket is akarnék.
Bírom amikor idejön néhány magát alfanak valló komplexusos gyökér :D
Én fizetem a randikat, volt már 300 és 10 ezer forintos is, de étterembe nem megyek friend zone miatt.
Amúgy a GYESel mi a gáz? Ha akarnék gyereket és a barátnőm keresne 600at én meg 250et akkor nyilván én maradnék a gyerekkel.
Oké, tudom, hogy az a férfias, ha le se carjuk a gyereket...
,,Amúgy a GYESel mi a gáz? Ha akarnék gyereket és a barátnőm keresne 600at én meg 250et akkor nyilván én maradnék a gyerekkel."
Hàt csak annyi,hogy a szerepek megcserèlődnek,mondom akkor a nő is dugjon meg,mivel csere törtènt.
Az,hogy egy fèrfi elfogadja ès nem tenne èrts,hogy többet keressen,non szensz.
Akkor mi alapjàn nèzzen fel a fèrfire a nő?
Mièrt nèzzen fel rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!