Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleményetek arról hogy a nő első randin egy nagyon drága étterembe akarna menni?
Mehettek oda, de akkor ő fizet. Aki a helyet ajánlja, az fizet.
Én mondjuk egy éttermet sem ismerek és nem akarnék úgy járni, hogy egy pohár víz is 8 ezerbe kerüljön, mert a pasi le akar nyűgözni.
Ne hagyd, hogy kihasználjon.
Hát passzolom, én sose kértem ilyet, pedig randiztam havi millát kereső pasival, de sose kértem, hogy vigyen drága helyre. Nem is vitt, de mindig jól éreztem magam vele.
Keress egy a pénztárcádnak megfelelő hangulatos helyet, és mondd azt, hogy meglepetés, hogy hova mentek. Semmiképp se a luxus helyre vidd el.
Ha jó a randi, akkor majdnem mindegy a hely. Ha pedig rossz, akkor nem volt neked sem túl draga. Ha emiatt nem jön el, akkor nem nagy veszteség a csaj.
23 N
Ha te akarsz menni oda akkor vidd el.
Te mit akarsz?
Mennél oda?
Mert ha nem akkor ajánlj másik helyet aztán legközelebb mentek oda.
Asszertíven okosan ahogy egy férfi csinálja,szépen.
Ezzel átveszed az irányítást és nem egy sértődött kisfiúcska leszel.
De ez,hogy fizessen ő,ez igen igazi férfiak megint írtak.
Tudom tudom lepontoztok csak nyugodtan,de akkor javaslok puncit odaragasztani mert akkor a csaj is dugjon titeket hiszen ha ő fizet akkor most ő a férfi és ugye a férfi dugja a nőt,igaz?
Ja és igen férfi vagyok
30F
Fizessen a nő? Az igen...
Eltűntek a férfiak, itt ragadtak a hímringyók. Normális férfi nem hagyja, hogy a nő fizessen, elvből. Ha csóró senki vagy, vidd sétálni, vagy kávézni, de ne hozz szégyent a férfiakra!
Sok gyk-s mihaszna, rinyáló nyálgép... :/
Na 7-es amit te is kapni fogsz balázskàktól.
Teljesen jogos èn vàlaszoltam előtted.
Mi lesz legközelebb?
Miniszoknyà magassarkùt vesznek a palik?
Aztàn a nő èpit karriert a pali meg GYES-re megy?
Szànalmas nagyon az.
Nem csodàlom ahàny nővel dolgom volt mind szídja a mai palikat,kihaltak a férfiak teljesen,nem tudnak a nőkkel bánni egyàltalàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!