Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleményetek arról hogy a nő első randin egy nagyon drága étterembe akarna menni?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal elég sokat beszélgettünk és elhívtam randira ő erre azt mondta hogy oké de úgy menne ebbe az étterembe. Na most az étterem egy baromi elit, nagyon drága hely
2018. jún. 29. 11:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha o fizet akkor szivesen. Ha azt akarja, hogy en fizessek akkor nem mennek es le is epitenem, mert jo esellyel csak ingyen szeretne jot enni, rosszabb esetben a penztarcad akarja felmerni.
2018. jún. 29. 11:59
 2/31 anonim ***** válasza:
85%

Mehettek oda, de akkor ő fizet. Aki a helyet ajánlja, az fizet.

Én mondjuk egy éttermet sem ismerek és nem akarnék úgy járni, hogy egy pohár víz is 8 ezerbe kerüljön, mert a pasi le akar nyűgözni.

Ne hagyd, hogy kihasználjon.

3/31 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen csak mondd meg neki, hogy te azt a helyet nem engedheted meg magadnak. Ő se gondolatolvasó.
 4/31 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha mondjuk pénzes vagy,és tudja ezt ö is,vagy mondjuk ö is pénzes,akkor gondolhatja ùgy,hogy ez simán belefér. Más esetben lehùzás szagù a dolog. De te nyugodtan mondhatod neki,hogy egyenlöre inkább egy kávéra ülnèl be.
2018. jún. 29. 12:03
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Hát passzolom, én sose kértem ilyet, pedig randiztam havi millát kereső pasival, de sose kértem, hogy vigyen drága helyre. Nem is vitt, de mindig jól éreztem magam vele.

Keress egy a pénztárcádnak megfelelő hangulatos helyet, és mondd azt, hogy meglepetés, hogy hova mentek. Semmiképp se a luxus helyre vidd el.

Ha jó a randi, akkor majdnem mindegy a hely. Ha pedig rossz, akkor nem volt neked sem túl draga. Ha emiatt nem jön el, akkor nem nagy veszteség a csaj.

23 N

2018. jún. 29. 12:06
 6/31 anonim ***** válasza:
74%

Ha te akarsz menni oda akkor vidd el.

Te mit akarsz?

Mennél oda?

Mert ha nem akkor ajánlj másik helyet aztán legközelebb mentek oda.

Asszertíven okosan ahogy egy férfi csinálja,szépen.

Ezzel átveszed az irányítást és nem egy sértődött kisfiúcska leszel.

De ez,hogy fizessen ő,ez igen igazi férfiak megint írtak.

Tudom tudom lepontoztok csak nyugodtan,de akkor javaslok puncit odaragasztani mert akkor a csaj is dugjon titeket hiszen ha ő fizet akkor most ő a férfi és ugye a férfi dugja a nőt,igaz?

Ja és igen férfi vagyok

30F

2018. jún. 29. 12:08
 7/31 anonim ***** válasza:
52%

Fizessen a nő? Az igen...

Eltűntek a férfiak, itt ragadtak a hímringyók. Normális férfi nem hagyja, hogy a nő fizessen, elvből. Ha csóró senki vagy, vidd sétálni, vagy kávézni, de ne hozz szégyent a férfiakra!

Sok gyk-s mihaszna, rinyáló nyálgép... :/

2018. jún. 29. 12:18
 8/31 A kérdező kommentje:
7. Remélem csak provokálás miatt írtad ezt és nem gondolod komolyan...
2018. jún. 29. 12:22
 9/31 anonim ***** válasza:
60%

Na 7-es amit te is kapni fogsz balázskàktól.

Teljesen jogos èn vàlaszoltam előtted.

Mi lesz legközelebb?

Miniszoknyà magassarkùt vesznek a palik?

Aztàn a nő èpit karriert a pali meg GYES-re megy?

Szànalmas nagyon az.

Nem csodàlom ahàny nővel dolgom volt mind szídja a mai palikat,kihaltak a férfiak teljesen,nem tudnak a nőkkel bánni egyàltalàn.

2018. jún. 29. 12:23
 10/31 anonim ***** válasza:
70%
Ha én hívok meg valakit, akkor én mondom meg, hová. Ha ő oda akar menni, akkor hívjon meg ő.
2018. jún. 29. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!