Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelenthet ha egy férfi azt mondja, hogy nem vagyok közömbös neki de maga sem tudja mi baja kinyitnia?
Figyelt kérdés
megismertem egy férfit beszélgetünk minden nap igaz messze vagyunk egymástól kicsit ,találkoztunk is már egy hétvégét együtt töltöttünk nagyon jól elvoltunk elhívott nyaralni is magával .Én elmondtam neki hogy mégis jó lenne tudni hányadán állunk egymással hogy hogyan tekintsek erre az egész helyzetre de ezt válaszolta.Elmondtam neki hogy én nem csak barátként tekintek ő rá és jó lenne tudnom hogy ő mégis mit gondol mert nem szeretném ha még egyszer hülyítenének ezt a választ kaptam de fogalmam sincs ebből hogy mégis mi van2018. jún. 28. 15:06
11/16 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy nem igazán tudok kimenni belőle mert mikor együtt voltunk egy hétvégét olyan volt mintha teljesen odái lenne ,ölelt, bújt ,simogatott stb .Akkor gondoljátok hogy ő is csak játszik velem ?
2018. jún. 28. 15:50
12/16 A kérdező kommentje:
akkor ez a nem vagyok közömbös számára nem igazán jelent itt semmit?
2018. jún. 28. 15:52
13/16 anonim válasza:
Kérdező, mi nem annyira sem ismerjük, de... Ne legyél ennyire naiv. Most ettől a konkrét embertől eltekintve, ha bárki kicsit kedves veled, ha érdeke fűződik hozzá (jelen esetben szex), az így lazán átcsesz.
Te sem fekszel le csak úgy olyannal, aki nem szimpatikus, igénytelen, vagy nem jön be külsőre. Na, kb. ennyi a nem vagy közömbös itt. Ha már rákérdeztél, leütötte egy ilyen semmivel.
14/16 anonim válasza:
Nem ismerjük, nem tudjuk, mi járhat a fejében, de azért lehet a szexet csak az élvezetért is nagyon élvezni egy megfelelő emberrel, de ehhez egy megfelelő partner kell.
15/16 anonim válasza:
Hát igen csak talán-t tudunk írni.
De azért 35 évesen igazán tudhatná , hogy mit szeretne veled a jövőben , akarja e folytatni, pláne így, hogy már ilyen hétvégéket együtt töltöttetek.
Túl sokat tétovázik...háát én a helyedben nem fogadnék rá.
16/16 A kérdező kommentje:
igen hát én sem szeretném ezt túl sokáig húzni halasztani meg agyalgatni rajta hogy most mégis mi van kettőnk közt
2018. jún. 28. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!