Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhívjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhívjam?

Figyelt kérdés

pár hete találkoztam egy férfival, az xy áruházban dolgozik,

szerintem szimpatikusak vagyunk egymásnak, nagyon helyesnek találom,de nem tudom hogy hívjam el.

A pólóján a névtáblán láttam a keresztnevét,próbáltam rákeresni facebookon,de nem találom, ha legközelebb találkozok vele a köszönésen kívül mit mondjak neki ???

már párszor elképzeltem a szituációt hogy szimplán oda megyek hozzá és megkérdezem,hogy mikor van vége a munkaidejének és ráérne utánna ,esetleg lenne kedve beszélgetni , de valahogy nem megy...

meglátom remegek mosolygók mint egy tejbe tök és csak köszönni bírok

mit mondjak neki,hogy hívjam el ?

valaki tudna tanácsot adni,

23N

2018. jún. 25. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Amiket elgondoltál, tökélete4sen megfelelnek a célnak. Egyszerűen menj oda hozzá, és ennyi. Persze, ez a legnehezebb.
2018. jún. 25. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:

nagyon félek ideges vagyok

ez a szöveg 23 évesen nem gáz egy nötől

szitu

én: szio bocsi a kérdésért de mikor végzel , ha esetleg ráérsz utánna lenne kedved beszélgetni

2018. jún. 25. 20:18
 3/5 A kérdező kommentje:
olyan áruházban dolgozik ahol ilyen Bluetooth os fülhallgató van rajtuk minden dolgozón és attól félek hogy más is hallja
2018. jún. 25. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:

ez a bluetoothos izé hogy működik

srácot meg magamat se akarom beégetni

2018. jún. 25. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Na szerintem poenosan rakerdezhetnèl erre a blutuszos fejhallgatóra és elindulna a beszèlgetès.
2018. jún. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!