Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam még egyszer?
Még április elején randiztam egy lánnyal kétszer, ő kezdeményezte a csókot a másodikon, viszont az egyetemi elfoglaltságaink miatt nem igazán tudtuk összeegyeztetni a harmadik randit, szóval azóta se randiztunk még egyet, kicsit el is hidegült tőlem azóta. Én mondtam neki, hogy ha lesz majd ideje akkor szóljon, mert nekem kevesebb a tanulni valóm mint neki, szóval ő tőle függ inkább a dolog. Viszont amikor találkozunk akkor azért flörtöl velem elég rendesen.
Én holnap délután megyek vizsgázni előtte pedig tervezek elmenni a kedvenc teázómba inni egy kis agyserkentő teát, azon gondolkoztam, hogy írjak-e neki, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzám.
De a kérdés lényegében arra irányul, hogy nem tudom eldönteni, hogy lenne-e értelme elhívni miután végül is majdnem 2 hónapja nem történt a flörtölésen kívül semmi érdembeli dolog. És az is egy elég nagy "baj", hogy annak ellenére, hogy mondtam neki, hogy majd szóljon ha ráér, hogy nem olyan a személyisége, hogy ezt megtenné.
Nyáron pedig nem igazán van arra lehetőség, hogy összefussunk randizni, mert én gyakorlaton leszek meg ő is, és ha találkozni akarnánk akkor egymásnál kéne aludni, amihez nem ártana már tartani valahol...
En mar elso randin a baratnomnel aludtam, persze szex nem volt, csak bujtunk.
Amugy ilyenkor lehetne videotelefonalni is neha, mondjuk estenkent egy fel orat, amikor mar egyikotok sem gyotri magat a tanulassal.
Tehetsz egy probat azzal, h elhivod teazni, sokat nem vesztesz vele, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!