Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam még egyszer?
Buszmegállóban ismertem meg egy lányt még októberben,buszmegállóban kevés időnk volt beszélni,olyan 5-10 perc,ezért neten írtam rá,(nem egyből miután feljött,1 óra múlva kb.)
December óta csak köszönni szoktam neki,nem szoktam vele beszélgetni,és ő sem kezdene.
Nekem ott telt be a pohár,hogy egyszer elhívtam akkor az apjánál volt,mert ritkán látja a szüleit,és elváltak,máskor meg csak mondtam hogy elmehetnénk valahova sétálni,ő azt mondta ha nem lesz rossz idő,de utána nem beszéltem már vele.
Neten mindig én írtam neki.
Márciusban,egyszer a buszon későn vettem észre hogy rajta van így nem sikerült köszönnöm,ezért elnézést kértem és mondtam hogy bunkó vagyok és ő megerősítette de (nevetve).
Ma is láttam délután a buszon,egy megállónál szállunk le,(csuklós busz jött,láttam hogy hátul ül,de miután leültem és a csukló mögött ültem hátra nézve)
Hátsó ajtó felé indultam ahol ő is leszállna,nem nézett rám,de köszöntem neki,akkor ő rám nézett mosolygott és visszaköszönt.(Arra várt hogy kijavítsam a múltkori hibám,mert akkor nem köszöntem..)
Szerintetek hívjam el,valahova,de hova tudnám ?
Köszi!
De egyszer orvoshoz ment,(arra felé kellett mennie amerre én megyek a suliba)És buszmegállóban reggel közölte ezt velem,miután leszálltam a buszról vártam,vártam,a barátnőjétől még elköszöngetett,majd lassan elindultam,de utánam sietett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!