Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit jelenthet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelenthet ha egy férfi azt mondja, hogy nem vagyok közömbös neki de maga sem tudja mi baja kinyitnia?

Figyelt kérdés
megismertem egy férfit beszélgetünk minden nap igaz messze vagyunk egymástól kicsit ,találkoztunk is már egy hétvégét együtt töltöttünk nagyon jól elvoltunk elhívott nyaralni is magával .Én elmondtam neki hogy mégis jó lenne tudni hányadán állunk egymással hogy hogyan tekintsek erre az egész helyzetre de ezt válaszolta.Elmondtam neki hogy én nem csak barátként tekintek ő rá és jó lenne tudnom hogy ő mégis mit gondol mert nem szeretném ha még egyszer hülyítenének ezt a választ kaptam de fogalmam sincs ebből hogy mégis mi van
2018. jún. 28. 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

most akkor ezt mondta neked a srác?

"Elmondta neked.... hogy ő nem csak barátként tekint rád és jó lenne tudnia hogy te mégis mit gondolsz róla mert nem szeretné ha még egyszer hülyítenék" ??

2018. jún. 28. 15:11
 2/16 A kérdező kommentje:
nem ezt én mondtam neki és ő annyit válaszolt amit a kérdésben leírtam ,hogy nem vagyok közömbös neki én sem csak maga sem tudja mi baja
2018. jún. 28. 15:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj, nagyon jol tudja. Gondolom, szabadidos partnert akar maganak, ha erted, mire gondolok.

Hany evesek vagytok?

2018. jún. 28. 15:14
 4/16 A kérdező kommentje:
én 26 ő 35
2018. jún. 28. 15:14
 5/16 A kérdező kommentje:
szabadidős partnert ha éppen nincs más dolga akkor én jó leszek hmm.. ez eszembe sem jutott azt hittem kicsit komolyabb hogy minden nap beszélünk vagyis inkább írogatunk egymásnak üzenetet
2018. jún. 28. 15:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Azert 35 evesen ez a duma gaz es rohadt gyenge. De nalad mukodik, mert elhitette veled, hogy tenyleg nem tudja es probalod kitalalni. Tenyleg nem gonoszodasbol, de ez tipikus neha duguhatunk tortenet, te meg remenykedsz, hogy majd lesz tobb. A tavolsag meg csak raadas. Gondolom, a kozeleben is van olyan, akit ugraszthat, ha nem te vagy vele.

Minden nap irni meg semeddig nem tart. Ez ma mar semmit nem jelent, amikor az emberek nagy resze allandoan elerheto es a telefonnal el.

2018. jún. 28. 15:22
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Ha neked megfelel most egy laza kapcsolat, akkor élvezd ki ezt az időt, ha nem, akkor meg hagyd, és keress mást.
2018. jún. 28. 15:31
 8/16 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy van e neki a közelében más ,semmilyen téren nem beszél még a régi nőkről sem hogy esetleg azért félne kinyitni felém mert valaki annyira megbánthatta .Annyit kértem tőle hogy mondja el miért fél mert én nem látok bele a fejébe és esetleg hogy van e oka rá de azt mondta hogy igazam van hogy nem látok bele de ezt még ő maga sem tudja miért fél ettől az egésztől
2018. jún. 28. 15:32
 9/16 A kérdező kommentje:
az baj hogy volt egy 8 éves kapcsolatom igazából én is félek hogy nehogy megint én legyek jobban oda a másikért ezért is szerettem volna tisztázni vele, mert mikor együtt töltöttünk egy hétvégét nem úgy nézett ki mint aki fél tőlem meg ettől az egésztől
2018. jún. 28. 15:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Jaj, ne... Ne mentegess egy 35 éves férfit, hogy fél. :D Nem kisfiú. Szexet akar, minél többet. Gondolom, hogy az már az első találkozáson is volt. Az a legnagyobb gáz itt, hogy még egyenesen sem tudja ezt megmondani.
2018. jún. 28. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!