Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves férfiként hol ismerhetek meg egy tőlem 10 évvel idősebb nőt?
Komoly kapcsolat a cél. Nem tudom megmagyarázni miért ez a korosztály tetszik. Nagyon tetszik a mosolyuk, az erettseguk, hogy lehet velük komolyabb programokat tervezni.(szinhaz, egy etterem, egy hétvége kettesben...)
De úgy tudom számukra nem ideális ez a fiatal kor, függetlenül ha rendelkezik a férfi jó állással, tanult és vannak céljai amiket meg akar valósítani.
Van kivétel azért?
Nekem a húszas éveim nagy részében mindig volt valamiféle viszonyom/kalandom nálam jóval idősebb nőkkel, tehát hasonló az ízlésem, jelenleg pedig egy 40-es nővel van komoly kapcsolatom hosszú ideje. A kérdésedet olvasva viszont neked nagyon nem ajánlom a dolgot, több okból sem. Az nem kizárt, hogy találsz valakit, évről-évre elfogadottabbá válik a dolog (lassan már divatos is), a netes társkeresők pedig tele vannak nőkkel ebből a korosztályból.
Viszont. Ameddig nem tudod megmagyarázni, miért is tetszik ez a korosztály a "mosolyukon" kívül, meg hogy te mit is szeretnél tőlük és egy ilyen kapcsolattól konkrétan, addig nagyon gyerek vagy még, és az átlag ilyen korú nő azelőtt felfal reggelire, hogy te észre vennéd. Leginkább pont azoktól óvakodj, akik kifejezetten fiatalt keresnek! Egy 35 feletti szingli nő mögött van úgy 20 évnyi sikertelen párkapcsolat, nagyon sokszor romlottak, sebzettek, és küszködnek (súlyos) lelki gondokkal, de ennek ellenére (vagy épp ezért is) valószínűleg nálad sokkal jobban érvényesítik az érdekeiket. Ez rád nézve nagyon rossz. Ha még magadat sem ismered eléggé, akkor egy ilyen nő gátlástalanul használni fog, utána meg eldob, mint egy taknyos zsebkendőt.
29f
anyukám párja 8 évvel fiatalabb nála, anyu 41 volt két gyerekkel mikor a pasi teszem hozzá Mel Gibson fiatalon-kinézettel, felszedte.
Ennek 23 éve.Töretlen boldogságban.
Én el nem tudtam képzelni eddig hogy fiatalabb párom legyen, de azt veszem észre magamon, hogy egyre inkább tőlem a -5 vagy -7 év korkülönbség tetszik és kimondottan taszít egy korombeli 37 vagy idősebb 40es pasi. Mondjuk én szerencsés vagyok mert kb 27nek nézek ki a sok sport és az egészséges életmód plusz a jó gének miatt.
Egyébként meg a férfiak átlagéletkora 5 évvel kevesebb a nőknél szóval egy 37 éves nő ott tart az életében egészségi kvázi testöregedési szempontból mint egy 32 éves ffi. Nyílvàn vannak rossz és jó kivételek, de a testük ebből az élettartam szempontból nézve pont egyidős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!