Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves férfiként hol ismerhetek meg egy tőlem 10 évvel idősebb nőt?
Komoly kapcsolat a cél. Nem tudom megmagyarázni miért ez a korosztály tetszik. Nagyon tetszik a mosolyuk, az erettseguk, hogy lehet velük komolyabb programokat tervezni.(szinhaz, egy etterem, egy hétvége kettesben...)
De úgy tudom számukra nem ideális ez a fiatal kor, függetlenül ha rendelkezik a férfi jó állással, tanult és vannak céljai amiket meg akar valósítani.
Van kivétel azért?
Mindenre van kivétel!
Az meg megint csak nem kizárólag a 30+korosztály hogy el lehet menni velük színházba stb...
Ha a való életben nem jön veled szembe,akkor ott az internet :)
Nem mindegy volt-e neki? Ha nem volt akkor sose legyen, mert nem akartok elsők lenni a sorban?
és helyesen: HÖLGGYEL
Legalább írni tudnál.
En 25 alatt szoktam ismerkedni. Fontos,h a gondolkodasa is fiatal legyen. Ha elojon nekemegy 40 eves ferfi szovegevel,akkor nekem az nem jon be. En bulizni szeretek,meg egyutt soppingolni,napozni.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!