Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megpróbálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megpróbálni megismerkedni egy YouTube videóssal?

Figyelt kérdés

Kérlek hagyjátok, hogy tini kategória.

Komolyan tetszik nekem, amennyit látok belőle nagyon hasonló hozzám és nincsen barátnője. Viszont gondolom napi 30 rajongói üzenetet kap.

El kell az ilyet engedni? Vagy hogyan lehet elindulni?

2018. jún. 26. 15:30
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Akkor a GYENGÉBBEK kedvéért!

A videói alapján nagyon szimpatikus a srác, pár dologban egyezik a véleményünk, szívesen megismerném.

Halistennek azért rajtad kívül a többség értette és nem próbált sokkal többet bele látni, nekik köszönöm :)

2018. jún. 26. 16:54
 32/46 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulatú vagyok, csak reális és felnőtt. Te meg még gyerek. Szerinted mégis milyen tanácsokat lehet adni? Írj rá. Ez magadtól eszedbe se jut?
2018. jún. 26. 16:58
 33/46 A kérdező kommentje:

De igen, és kíváncsi voltam rá, hogy szerintetek ennek van bármi értelme vagy feleslegesen égetném magam, ezért van benne a kérdésembe az is, hogy el kell az ilyet engedni?

De ennek a válaszodnak végre legalább volt értelme.

2018. jún. 26. 17:00
 34/46 anonim ***** válasza:

Unfieldnek jelenleg 536E feliratkozója van.

Szerintem százával kap napi szinten olyan leveleket lányokat, hogy megszeretnék ismerni.

DE! Ettől függetlenül nem veszíthetsz semmit, ha ráírsz, max nem kapsz választ sem :)

Amúgy neki volt már egy olyan videója is, ahol elmondta, hogy miért nincs barátnője.

Próbáltam megkeresni neked, de nem találtam :D

2018. jún. 26. 17:09
 35/46 A kérdező kommentje:

Azért, ha eszedbe jut szívesen várom, köszi :D mit mondott nagyjából benne?

Én úgy látom nem különösebben foglalkozik lányokkal.

2018. jún. 26. 17:22
 36/46 anonim ***** válasza:

Hát valamelyik kérdezz-felelek videóban lehetett talán erről szó, de nem mostanában, pár év már biztos eltelt azóta emlékeim szerint.

Úgy rémlik, hogy abban azt mondta, hogy teljes mértékben leköti a videózás meg a gameplayek.

Sőt még viccesen valami olyasmit is megjegyzett, hogy el sem tudja képzelni, hogyha lenne barátnője el se tudná képzelni, hogy mit adjon neki pl. szülinapjára, mert, hogy csak nem állíthat elé azzal, hogy tessék vettem neked egy új videókártyát, vagy bármi olyannal aminek a gépekhez van köze :D

Szóval lényegében az jött le, hogy ez a videózás teljesen kitölti a mindennapjait.

Pedig amikor ez készült akkor még nem volt ekkora videós, mint most :D

Ebből kiindulva gondolom most még kevesebb ideje van a videózás meg az egyéb felkérések mellett mint ezelőtt, de viszont lehet, hogy már azóta változott a véleménye erről a barátnő kérdésről, ki tudja :D

2018. jún. 26. 17:33
 37/46 anonim ***** válasza:
2018. jún. 26. 17:58
 38/46 anonim ***** válasza:
Nem a csecse attila?:D
2018. jún. 26. 19:25
 39/46 anonim ***** válasza:

Szóval Unfield az? :)

Amúgy írni kell neki, igazából semmit sem veszíthetsz.

Alexovics is így jött össze a barátnőjével, a csaj írt rá.

Meg azt hiszem Ábel von Müllernek is úgy lett az egyik barátnője.

Kicsit szomorú, hogy a végén mindkét pár szétment.

Csak akkor kezdj ki vele, ha tudod kezelni, hogy PlayITeken sok-sok ember odamegy hozzá ölelést, puszit kérni, akár még tinilányok hordái is.

22/N

2018. jún. 26. 19:59
 40/46 anonim ***** válasza:
Herby is egy rajongójával jött össze, most is együtt vannak Kingával. És ő is élt Fehérváron, és jóban is van Unfielddel... :)
2018. jún. 26. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!