Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megpróbálni megismerkedni egy YouTube videóssal?
Kérlek hagyjátok, hogy tini kategória.
Komolyan tetszik nekem, amennyit látok belőle nagyon hasonló hozzám és nincsen barátnője. Viszont gondolom napi 30 rajongói üzenetet kap.
El kell az ilyet engedni? Vagy hogyan lehet elindulni?
"3. Amég az első sort se olvastad el, nem veszlek komolyan.
Nem vagyok tini. Akkor is tetszene, ha mással foglalkozna nem kis rajongó vagyok."
Heh...képzeld, elolvastam az első sorodat. Attól még hogy odaírod, miért ne írhatnám oda az igazságot? Ez bizony tini kategória. Felnőtt testben gyerek lélek, hihetetlen vagy. Azt hiszed, hogy ismersz valakit, akit még életedben nem láttál, csak monitoron keresztül. Kész vicc vagy. Fingod sincsen, hogy hasonló-e hozzád, mert nem is ismered.
Aha.
Kicsit öngól, hogy én egy kész vicc vagyok amiért videókon keresztül "megítélek" valakit, te megtetted ezt egy kérdésem miatt. Szóval nyilván, te nem vagy kész vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!