Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnám a tudtára, hogy szeretnék vele jobban megismerkedni?
Másodéves egyetemista hallgató vagyok és van egy órám, amit két tanár is tart. Az egyik tartja az órák 70-80%-át, ő a tanszéken is tanít, míg a másik csak 1-2 órát tart a félévben, ami az ő szakterületéhez tartozik, de ő nem is a mi tanszékünk oktatója hivatalosan.
Az utóbbi férfi tartott nekünk a héten órát és teljesen elvarázsolt. Nagyon megfogott a stílusa, a kedvessége és a szép kék szemei, amivel gyakran rám pillantott. Az óra után egy fél mondat erejéig beszélgetésbe elegyedtünk közös liftezésünk alkalmával, de eddig több kommunikáció nem zajlott köztünk.
Tudni kell róla, hogy nem fog vizsgáztatni (írásbeli lesz a vizsga és a másik tanár állítja össze a feladatsort), illetve, hogy egyedülálló és 49 éves.
Számomra nem jelent gondot a kora, de nem tudom, hogy ő is el tudna-e tekinteni a korkülönbségtől. Mondjuk az én családi és baráti körömben nem egy olyan házaspár van, akik közt 20-25 év korkülönbség áll fent és már évtizedek óta jól megvannak.
Viszont mégis nehéz helyzetben érzem magam, nem tudom, hogy jelezhetném felé, hogy számomra igazán szimpatikus, illetve, hogy deríthetem ki, hogy esetleg fordítva is így van.
Szoval beszopod magad a jobb jegyekert.
Hmm....jo taktika....hajra! ;)
"nem fog vizsgáztatni (írásbeli lesz a vizsga és a másik tanár állítja össze a feladatsort)" - ebből melyik szót nem érted?
Először tanulj meg olvasni, aztán válaszolj. Idióta...
Számodra sírás lesz a vége, számára pár bónusz szex a többi csitri mellett.
Mondanám, hogy hagyjad, de úgyse hallgatnál rám. Tedd, ha gondolod, de utána ne itt sírj majd, hogy "minden férfi disznó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!