Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vallásos lánnyal mennyire nehéz megismerkedni?
Amennyiben egyeznek a nézeteitek, vagy elfogadjátok, ha bizonyos dolgokban nem értetek egyet, nem lesz nehéz.
De az is számít, hogy mennyire vallásos.
2017. jan. 25. 21:31
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom rendszeresen jár templomba, részt vesz különböző
vallási eseményeken. Én abszolút nem vagyok vallásos.
Ez attól is függ, hogy azokat a szabályokat betartja-e, amit a vallása ír elő. Van, aki eljár ilyen rendezvényekre állandóan, mégsem tart be minden szabályt.
Ismertem vallásos lányokat régebben, elég nehéz velük, nagyon távolság tartóak és a szexben meg szinte megközelíthetetlenek, nekem ez a tapasztalatom.
Abban a közösségben volt egy lány, aki azért volt felháborodva és azért hagyta ott a barátját, mert az 4 hónap után le akart vele feküdni és az szerinte perverzió meg ilyenek, pedig a lány nem volt egy bigott ember.
2017. jan. 25. 21:39
Attól függ milyen vallású, azt mennyire gyakorolja komolyan. Lehet, hogy csak a szülei miatt jár ezekre a helyekre, de az is lehet, hogy ez az élete középpontja. Ki kéne deríteni, hogy mik pontosan a nézetei, utána meg neked kell eldönteni, hogy mire vagy képes érte. Pl a brutál keresztény lányoknál házasság előtt nincs szex, ellenben nem szeretnek sokáig barátnők lenni és hosszan jegyben járni, szóval kb. egy év múlva lánykérés, hamarosan házasság, és az összes gyermeket, amit Isten ad nektek el kell fogadnotok, magyarra lefordítva nincs védekezés. Ez a legdurvább forgatókönyv, azt hiszed nincs ilyen, de van. Derítsd ki, ő milyen.
2017. jan. 25. 21:43
5/11 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy nem olyan távolságtartó típus. Eléggé
komoly lánynak tűnik, a múltkor egy buszon utaztunk.
Talán pont ez tetszett meg benne, én is komoly vagyok.
Nehéz, nagyon nehéz. Próbálkoztam egy ilyen mélyen vallásos katolikus lánynál ,de reménytelen. Elképesztő visszafogott, most nemtom, h ez a vallás miatt, vagy egyébként is ilyen. Még egy randit is szinte lehetetlen volt kérni tőle. Mindent tiszteletben tartottam, még hajlandó lettem volna elfogadni ezekkel együtt is ,de így is elküldött. Képes lettem volna a házasságig várni, annyira fontos volt nekem, de hiába, valahogy elijesztettem, nem bízott bennem ,vagy nem tudom. Nagyon lassan kezdett ugyan megnyílni, de mindig olyan elutasító és goromba volt velem, pedig még láttam is rajta, hogy valamennyire érdeklem, de olyan szigorúan elzavart újra meg újra pedig én mindent megadtam volna neki.
2017. jan. 26. 00:23
Egyébként az a vicces, hogy pont ők tudnak nagyon elutasítóak és bunkók lenni, teljesen fel tudnak háborodni, ha közelítesz feléjük.
2017. jan. 26. 07:35
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az elutasítás csak egy szándékosan felhúzott
fal akar lenni, lehet hogy érzékenyebbek mint az átlag.
Ehhez kétség sem fér, valóban, de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ha ő nem akarja, akkor nem szabad erőltetni, mert akkor csak még több falat emel.
2017. jan. 27. 19:56
10/11 A kérdező kommentje:
Valahogy megpróbálok a közelébe férkőzni, még nem tudom
hogyan. Nem lesz egyszerű az biztos de ennyit vállalni kell. Végül is már kinyomoztam a nevét, tudom hol és mit dolgozik azt is tudom hol lakik. Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések: