Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék egy bolti eladócsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F/20 kérdése:

Hogy tudnék egy bolti eladócsajjal megismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Lenne egy kicsi gondom. Reméllem hogy itt kaphatok tanácsot. Egy átlagos srác vagyok. Megtetszett egy pénztáros lány. Szeretnék tanácsot kérni hogy tudnák közelebb férkőzni vagy esetleg egy közös sétára ajánlkozni. Kicsit cikinek tartom hogy a pénztárnál mondanam el millio ember meg a hátam mőgőtt :P Kb. sejtem merre jár időközönként a kutyával sétálni. Véleményeket szivessen várom. Hülyeségekkel légyszi kiméljetek :)

2016. okt. 26. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Járj te is mindig arra, amerre ő, csak kb. 20 méterrel mögötte. Állj a bolttól nem messze órákig egy távcsővel, és figyeld. Dobj be egy újságból kivágott betűkből szerkesztett levelet a postaládájába.

Vagy csak egyszerűen kérdezd meg, hogy lenne-e kedve sétálni egyet.

2016. okt. 26. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Átlagos srácnak ezt szokták mondani a lányok: "van barátom". Aztán amint jön egy jó pasi, vele már mennek is táncolni. Próbáld elérni, hogy ne legyél átlagos, másképp nem megy. És fel a fejjel, ez még nem a világvége! :)
2016. okt. 26. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Várd meg őt amikor végez és kérd el a telefonszámát, vagy hívd meg valahova egy üdítőre, vagy kávéra, vagy akárhova..
2016. okt. 26. 13:35
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Sok borravaló.

Néha nála fizeted ki az XXXXL-es óvszereket amiket veszel

Lopást színlelsz, mire hátravisz motozni

2016. okt. 26. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el
2016. okt. 26. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Fizetés közben adsz neki egy cetlit a neveddel, és a telefonszámoddal. Nagyon minimális a siker esélye, de több, mint a semmi.

Vagy amikor nem a kasszában van, hanem a polcokat rendezi, akkor mész oda hozzá.

2016. okt. 26. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Amikor fizetsz neki, akkor a papirpénz alá csúsztasd be ki cetlin a számodat. :)
2016. okt. 26. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha "követnél" kutyasétáltatás közben, nemet mondanék. Nekem ez ijesztő.

Ha a pénztárnál mondanád el millió ember előtt, én személyszerint nem tudnék nemet mondani. Aki hülyét csinál magából miattam, az minimum egy esélyt megérdemel.

De én romantikus filmeken nőttem fel. :)

2016. okt. 26. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy egyedülálló?
2016. okt. 26. 15:38
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Odaviszel neki egy csomag túrót, rámutatsz és megmondod neki, hogy a te farkad sosem lesz ilyen, szóval megéri veled összejönnie! :D
2016. okt. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!