Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőies nőként hol tudok megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőies nőként hol tudok megismerkedni szintén nőies nővel?

Figyelt kérdés

Párkeresés céljából, nem szexkapcsolat miatt.

Eddig sosem voltam nővel csak férfivel, de a kimondott leszbikusok nem tetszenek mert nagyon fiúsak.

A netes ismerkedésben nem hiszek, nekem az túl személytelen, érzéketlen, de gondolom más lehetőség nem nagyon van. Azért ha valakinek lenne egyéb ötlete is, azt megköszönném.

37N

2018. márc. 15. 15:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A korosodó férfiak és a süldő kis 17 évesek legyenek kedvesek megkímélni a szánalmas szex-ajánlataiktól. Köszönöm.
2018. márc. 15. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:

"A netes ismerkedésben nem hiszek, nekem az túl személytelen, érzéketlen, de gondolom más lehetőség nem nagyon van."

A netes ismerkedés olyan, amilyenné az ismerkedő felek teszik.

2018. márc. 15. 15:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Én nem merek nővel kezdeni félek a visszautasítástól az életben ezért neten könnyebb.

Bár én férfivel élek párkapcsolatban szóval nem párkapcsolatot keresek.

Mostanában nem is keresem de ha hozná az élet nem bánnám.

Szóval én mégis csak a netet mondanám.

2018. márc. 15. 15:58
 4/14 mikeXxX ***** válasza:
Nem kötözködésként de mégis mit tudna kezdeni veled egy férfi ha te nyalakodni akarsz 😊 ?
2018. márc. 15. 16:03
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel elkéstél. 10-15 éve még bőven összeálltak volna veled a kalandozó korodbeliek. De a 37 évesen csak azok leszbiznek akik hardcore leszbikusok amiket te írsz: azaz fiúsak. Az úgymond biszexuális meg szórakozásból leszbiző amúgy hetero lányok már férjnél vannak és olykor feldobják a kapcsolatukat olyasmivel mint swinger, párcsere, 3.személy tinderről stb.... ezek során még megvillantja ollózótudását a csaj de mégegyszer:amire/ akire te vágysz azzal/arról lekéstél
2018. márc. 15. 16:12
 6/14 A kérdező kommentje:

3,

Igen, valószínűleg ez a megoldás marad. Sok hasonló nő van, csak nem nagyon beszélnek róla nyíltan. Mondjuk a nettel sem vagyok kisegítve, életemben nem használtam ismerkedésre :) Azért köszi a választ:)

4,

Nem bszás-nyalás-dugásról volt szó, kérlek olvasd el újra a kérdésem.

Pont ezért nem vagyok kíváncsi már rátok, mert minden a farkatok körül forog. Unalmas.

2018. márc. 15. 16:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem késtem le semmiről. Nem minden nő ül otthon elhízva, tréningruhában miközben várja a családi pótlékot a 4 purdé után. Vannak karrierista nők is, nem csak lelakottak.

Egy 20 éves még csak gyerek. Pasiknak dugásra biztos jó, de ennyi. Nem hiszek abban, hogy nincs élet 30-on túl, ha te így látod, az a te életed hozadéka.

2018. márc. 15. 16:17
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen undorító személyiséggel, mint amit a kommenteidben tükrözöl, sehol! Se nőt, se férfit! De még uborkás nyalókát sem!

31/F

2018. márc. 15. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Bárhol lehetnek hozzádillő nők, nem tudni mikor akadsz össze valakivel. Az internetes ismerkedést én sem ajánlom, kevés a színvonalas ismerkedési felület. Az én tanácsom az,hogy légy nyitott,járj minél több színvonalas helyre, keresd az intelligens nők társaságát,de azért ne görcsölj rá,csak csinálj olyasmit amit szeretsz,és légy kezdeményező, ismerkedj,kezdj beszélgetéseket,nem tudni miből sül ki valami jó,és ha más nem is,legalább újabb barátokat szerezel. Én eddig szinte mindig random helyeken találtam pár,ahol nem is számítottam rá. Pl.Kamasz koromban sokat műkorcsolyáztam,de aztán ahogy munkába álltam abbahagytam. 1,5 éve több szabadidőm lett,így újra elkezdtem és ott ismertem meg a mostani,női páromat. Te is keress valami hasonló hobbit,elfoglaltságot,amit élvezel és legalább hasonló érdeklődésű nőt találhatsz,illetve van közös téma. Esetleg ha most vágnál bele valamibe vagy több év kihagyás után kezdenéd újra,megkérhetsz egy gyakorlottabb nőt,hogy segítsen behozni a lemaradást és közben megismerhetitek egymást,vagy te ajánlhatod fel a segítséged egy kezdőnek. Sok lehetőség van,csak légy türelmes és ügyelj,hogy a társkeresés közben is érezd jól magad. Ha vidám,mosolygós,kiegyensúlyozott vagy, és pozitív a kisugárzásod hasonló nőket fogsz bevonzani, míg ha frusztráltan kaparsz a kapcsolatért,szintén hasonlóan frusztrált,kétségbeesett,lehangoló személyek találnak meg.Ne úgy állj hozzá mint egy feladathoz vagy egy problémához amit meg kell oldani,hanem mint egy pozitiv dologhoz,tekintsd kalandnak a párkeresést.

35/L/N

2018. márc. 15. 16:46
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Én bevonzom az összes heteró csajt az életben 🤣de neten nekem sem megy.
2018. márc. 15. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!