Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi idő után történhet meg?
Nálatok hanyadik randin/mennyi idő után (ki miben számol) történhet meg az első csók, és az első szex? Van-e ilyen szabályotok? Szegtétek-e már meg? Ha igen megbántátok-e? Illetve, mit gondoltok reálisnak, hogy mennyi idő után történjen? Kort és nemet írjatok.
21/F
Nincs ilyen szabály.
Amikor ott van a pillanat, a lehetőség. Ha az az első randin akkor akkor, ha a 20.on, akkor ott.
Hát nálam mindkettő házasság után fog történni.
Nem tetszik, mi?
brühhűű, maaamii, leakarnakpontozniii
2xf
Nincsenek szabályok, kimondva, hogy most randi, ilyen sem volt életemben egy sem. Mindig jött, hogy vonzódunk egymáshoz és alakult magától.
A párommal, valami vitt minket egymáshoz ellenállhatatlanul, így első találkozás ágyban ért véget. Már jó rég volt és még mindig tart a vonzalom, kitartunk egymás mellett.
Nálam nincs ilyen. Ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor biztos nem fogom megállítani, hogy "hey, az én etikettem szerint a harmadik randiig nincs csók". Szerintem ez felesleges, partnerenként változik, hogy milyen tempó a jó.
19/L
Csók kb 2 hét után (akkor aludtunk egymásnál először)
Szex 4-5 hónapban történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!