Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálatok mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyi idő után történhet meg?

Figyelt kérdés

Nálatok hanyadik randin/mennyi idő után (ki miben számol) történhet meg az első csók, és az első szex? Van-e ilyen szabályotok? Szegtétek-e már meg? Ha igen megbántátok-e? Illetve, mit gondoltok reálisnak, hogy mennyi idő után történjen? Kort és nemet írjatok.

21/F

2018. jún. 26. 03:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek szabalyaim, nagyjabol az elso randi elott is megtortenhetnek ezek, volt mar ra pelda, tobb eves kapcsolattal utana.
2018. jún. 26. 04:03
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
# az első randi előtt? Az meg hogy van?
2018. jún. 26. 05:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen szabály.

Amikor ott van a pillanat, a lehetőség. Ha az az első randin akkor akkor, ha a 20.on, akkor ott.

2018. jún. 26. 05:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 Gondolom úgy, hogy már alapból ismerik egymást, mondjuk közös baráti társaság révén... (én soha életemben nem randiztam - a szó szoros értelmében -, mégis férjnél vagyok.)
2018. jún. 26. 06:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam mindkettő házasság után fog történni.

Nem tetszik, mi?

brühhűű, maaamii, leakarnakpontozniii

2xf

2018. jún. 26. 07:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincsenek szabályok, kimondva, hogy most randi, ilyen sem volt életemben egy sem. Mindig jött, hogy vonzódunk egymáshoz és alakult magától.

A párommal, valami vitt minket egymáshoz ellenállhatatlanul, így első találkozás ágyban ért véget. Már jó rég volt és még mindig tart a vonzalom, kitartunk egymás mellett.

2018. jún. 26. 07:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam nincsen kifejezetten szabály erre, de szex max akkor történik, ha már kapcsolatban is vagyunk. Egyszerűen nekem addig nincs komfort érzetem ehhez.
2018. jún. 26. 08:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Nálam nincs ilyen. Ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor biztos nem fogom megállítani, hogy "hey, az én etikettem szerint a harmadik randiig nincs csók". Szerintem ez felesleges, partnerenként változik, hogy milyen tempó a jó.

19/L

2018. jún. 26. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a csók 2 hónap a szex 11 hónap után volt. Ja, már 17 éve élünk együtt, házasság, gyerek, nincs panasz. :)
2018. jún. 26. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Csók kb 2 hét után (akkor aludtunk egymásnál először)

Szex 4-5 hónapban történt.

2018. jún. 26. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!