Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek törtenhet-e az, van-e ra esely?
Figyelt kérdés
Hogy a lanynak nem vagy az idealja, de közös tarsasagban jol elbeszelgettek, szinte mindig egyutt dumaltok, majd randi is lesz. A pasinak bejön a csaj biztosra. De a csaj csak azert kezd el erezni valamit a pasi irant, mert az vicces, megnevetteti a hölgyet, jol elbeszelgetnek es azt gondolja nem unalmas. Szerintetek ha többet randiznak lehet ebböl szerelem vagy inkabb jobb ezt atgondolni, mert lehet jön valaki aki jobbkepu, megtetszik neki, kevesbe ilyen jok a belsö ertekei, de megis lepattan a pozitiv kulsöertekekkel rendelkezö masik pasival avagy nem kell ezt tulagyalni, folytatni kell tovabb?2018. máj. 8. 21:01
1/3 anonim válasza:
Egy olyan esetet sem láttam még, ahol ebből bármi is lett volna. Ettől még talán lehet.
2/3 iamaveryniceguy válasza:
Soha a büdös életbe nem akarnék olyan nőtől kapcsolatot, aki nem tart vonzónak és nem akar kvázi megerőszakolni.
Ahogy én sem kezdenék olyan nővel, aki nem indít be teljesen.
Nem csak a külső számít, de jó szex nélkül nem lesz egy kapcsolat (vannak fura kivételek) sem tartós. A jó szex egyik alapja pedig a vonzalom a másik iránt.
3/3 anonim válasza:
Ne erőltesd szerintem. Ha be is érné veled, egyszer jönne olyan, akit vonzónak is tart, akkor meg lelépne.
Gondolom, te sem jönnél össze így valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!