Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme? Ti mit szólnátok?
Tegyük fel, hogy ismersz egy srácot 1-2 hete, többször látod suliban, munkahelyen.. stb. és köszönőviszonyban vagytok, tehát nem teljesen ismeretlen számodra. Fülig szerelmes vagy belé és az egyik nap odamennél hozzá, félre hívnád és elmondanád, hogy mit érzel.
Lányok megtennétek ezt? Történt már ilyen veletek? / Fiúk mit szólnátok hozzá? Hogyan reagálnátok?
ha nem jössz be neki leégeted magad
ha bejössz akkor meg lejáratod és maximum addig lesz veled még párszor átmegy rajtad.
szerintem ilyenből nem lesz hosszútávú kapcsolat
inkább csak szólj be neki valamit, kicsi csipkelődés aztán ha érdekled akkor veszi a lapot ;)
Persze!Megcsináltam és videóra is vettem,ahogy megadom neki a számom.Íme
Én nem merném ezt megcsinálni, de megmondom miért. Néhány hét alatt nem tudok beleszeretni úgy valakibe, hogy rögtön ezzel indítsak nála... Ha látnám a büfében, kávézóban, menzán, leülnék mellé, és beszélgetésbe elegyednék vele, de nem azzal a szöveggel, hogy bele vagyok zúgva.
A reakcióján érezni fogom úgyis, hogy tetszem neki, vagy nem, esetleg hogy nem tudja eldönteni, mit kezdjen a helyzettel. 23/L
Itt gyakorikérdéseken már sok helyre leírtam ezt a történetet,de mindegy.
Van egy fiú,aki nagyon megtetszett 3 hónapja.Mindennap busszal járunk és beszélgetünk mindenféléről.Mindig ha bementünk ott egy közeli boltba akkor megkérdezte,hogy:"Kérek-e valamit." meg ilyenek.Ahogy teltek a napok,hetek egyre jobban megkedveltem és már odajutottam, hogy ha nem megyek vele busszal,akkor hiányzik.Beleszerettem. Időközben járt 2csajjal is.De őt akartam és nem adtam fel.Utolsó tanítási napon,amikor busszal mentünk akkor azt mondtam neki, hogy: Szeretlek!
Azt mondta, hogy: Én is. (:
Most lesz tanévzáró és majd valamelyik hétvégén Osztálybuli (: (lemegyünk a Balatonra stb.)
Szerintem nem gáz.Barátnőim is csak biztattak.Eleinte attól féltem,hogy van csaja.De nem így lett.
Sok szerencsét annak, aki hasonló problémával küzd. (:
06-17 12:17
28 vagyok és eszméletlenül örülnék egy finom kis 17 éves csaj feszes testének! Az érzelmekre sosincs semmi garancia, de én nagyon bírnám, ha egy fiatal csaj rám pályázna, persze az elején kikötném, hogy nem garantálok érzelmeket, de vonzalmat annál inkább.
Sajna a csajnak ez nem egész, de ez van, és ki tudja mi lesz belőle.
Szerintem puhatolózz, illegesd magad, aztán szavak nélkül, csábosan mosolyogva add tudtára hogy ő kell neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!