Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem bunkóság valakit kidobni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bunkóság valakit kidobni az éjszaka közepén, mégha csak szexről volt szó is?

Figyelt kérdés

2018. jún. 15. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
0%

Bunkóságnak bunkóság, de valamilyen szinten, ha magamból indulok ki, meg tudom érteni az okát.

Pont az ilyen kellemetlenségek miatt mentem NŐKÉNT általában én a pasikhoz, ha 1 alkalmas dologról volt szó, mert gyakran előjött szex után egy fojtó érzés hogy nem akarok a másikkal egy légtérben lenni, otthonról ciki lett volna kirakni.

És olyan volt, hogy város másik felében voltam egy pasinál (ő akart volna többet, de én valahogy nem...), hajnali 2 óra, szakadó eső, de én felöltöztem. Könyörgött, hogy legalább hadd vigyen haza, de én nem engedtem, leléptem haza.

Pár hónappal később discoban véletlen összefutottunk, megkérdezte, emlékszem-e rá, mondtam, hogy sajnos... Mire megszólalt a haverja, hogy "Hát, Pistikém, ez nem volt túl bíztató...", aztán inkább felszívódtam...

2018. jún. 17. 09:29
 82/85 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindannyian, akik állatként viselkedve, nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek, és csak egy félórányi élvezetért lefekszenek bárkivel, hát, szánalmasak is vagytok, meg bunkók is és ha éjjel 2-kor kitesznek az utcára, akkor meg is érdemlitek! Csak az a baj, hogy nem tanultok belőle, és újra és újra meg fog történni veletek, mert h*lyék is vagytok! De megérdemlitek! Dugjatok eztán is, minden jött-menttel, szedjetek össze nemi betegségeket, és aztán sírjatok a gyakorin! :D :D :D
2018. jún. 17. 10:21
 83/85 anonim ***** válasza:
84%

De mi... lefeküdtetek és azt mondta, hogy köszöni szépen távozhatsz?

Jó nagy suttyó paraszt.. De te viszont eszméletlen felelőtlen vagy.

2018. jún. 17. 10:21
 84/85 anonim ***** válasza:
77%

"Nem szoptam es jó volt" - ha jó volt mit siránkozol itt?

Örülj mint majom a farkának és levan tudva.

2018. jún. 17. 13:33
 85/85 anonim ***** válasza:
100%

így kommenteidet olvasva eszembe jutott egy haver, aki szintén mindig azt ígéri a csajoknak, hogy haza viszi őket, aztán kiderül, hogy mégsem. És ő nem csak szexnél van így, nem egy közös ismerősünk mondta, hogy megígérte nekik, hogy ha náluk aludnak buli után, vagy még megisznak ott valamit, utána hazadobja őket. Most olyanokról is beszélek akikkel nem volt szex, csak barátok voltak, csak a pasi nem akart egyedül bulizni otthon vagy ilyesmi.

Szóval lehet a te megismert pasid ilyen. Olyan akinek a "hazaviszlek" = legközelebbi buszmegállóba elviszlek ahol majd reggel indul az első busz.

Főleg osztrákoknál van hasonló neveltetés.

2018. jún. 18. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!