Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bunkóság valakit kidobni az éjszaka közepén, mégha csak szexről volt szó is?
Nőként te utaztál ki egy másik országba egyetlen szexért... Akkor az a pasi minimum úgy nézhetett ki mint egy görög félisten. Inkább örülj, hogy meg lettél dugva, nem csak potyára utaztál.
Ha én élnék így, hogy csajok többszáz kilómétert utazgatnak hozzám kizárólag emiatt, már csak bosszúból is ezt tenném, hiszen holnap úgyis lesz másik.
"Szerintem ha ötödik randi után tesz utcára, ugyanaz. Nem biztos, hogy rájösz, hogy egy roh@dék, ő is kedvesbek tűnt."
Ötödik randi után nem fognak így az utcára tenni. A hapsi közölte, hogy szexet akar. Te naiv tinilányként viselkedtél. Most pedig itt próbálod az önérzeted helyrepofozni.
Ha én egy fél órás randin kedvesnek tűnök, beugrasz az ágyamba?
Ő jött értem és vitt el egy étterembe. De azt mondta haza is hoz. Felőlem maradhattunk volna Szombathelyen is.
Nem többszáz kilóméter, csak 40.De mivel országhatár és nincs vasút, körülményes volt hazajutnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!