Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bunkóság valakit kidobni az éjszaka közepén, mégha csak szexről volt szó is?
Nem volt átopertált férfi a nő... de tök mindegy. Szánalmas vagy, mert lepontozod a válaszokat.
Egy ribi vagy és próbálod kimagyarázni magadat.
Te vagy szánalmas és nem vagyok ribu!!!
Illetve te irogattad, hogy Kunhalasra vagy honnan fuvaroztal csajt dugni stb. Szánalmas vagy, akkor is
Ausztriából fuvaroztatni magad egy pasival nem szánalmas? :) Még ha te "randi" címszó alatt éled meg; ő csak megakart dugni. Ingyen prosti voltál neki ez van.. tudom, fáj az igazság.
És azt a csajt sem magamnak fuvaroztam; haverommal volt a csaj, iszogattak. De hát mindegy.
Másokkal akarod igazolni, hogy nem vagy ..banc.
Nem, nem vagyok ri banc.
Miért csak házasságban lehet lefeküdni valakivel???
Te voltál a prosti fiú, hogy elmentél dugni harmadiknak,bár csak képletesen szoptál.
Bics, de az nagyon beteg sztori.
"bár csak képletesen szoptál"
Te meg igazából is, aztán meg rendesen is megszopattak! 😂
Most már nem bírom én sem 😂😂😂😂
Nem, nem szoptam és jó volt.
De nem egy átoperált faszi farkát, akkor se😂😂
Inkább azt írd le, hogy felkerestél-e már pszichológust, ahogyan az általad feltett (azóta már töröltetett) kérdésednél kb. 18-an javasoltuk egyöntetűen. Nem hinném, hogy neked kellene itt r.bancoznod, elítélned a kérdezőt azok alapján, amiket leírtál magadról ott, vagy akár ennél a kérdésnél is.
Nem voltam még szexkapcsolatban, de nem ilyennek képzeltem. Kizárt dolog, hogy fenn tudnék tartani egy olyan szexkapcsolatot, ahol nincs semmi összebújás.
És a szexkapcsolatba a vacsorameghívás belefér? Azért azt gondolom, az ürge se játszott akkor nyílt lapokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!