Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire oda a cuki lányokért?
17 éves fiú vagyok, ugye a haverjaimmal sokszor beszélgetünk ilyen fiús témákról, h ez a színésznő (pl. Megan Fox), meg az a modell milyen jól néz ki. Nem azt mondom, h nincs igazuk, de nekem sokkal jobban tetszenek az ilyen cuki kinézetű lányok, akiknek ilyen bájos, szép arca van. Természetesen csak a saját korosztályomra gondolok, nem vagyok pedo :D
Sztem ez a lány pl. sokkal szebb, mint Megan Fox és a hasonló „bombázók”, sőt nekem az alakja is jobban tetszik, bár ezen a képen nem sokat látni belőle, de sztem ellehet képzelni, h milyen :D
Úgy látom nagy hiba volt azt a képet belinkelni :D Én komolyan azt hittem, h nem emo-s ez a lány, bár nekem így is tetszik, nem hittem, h ebből ekkora botrány lesz :D
Én azt akartam ezzel mondani, h számomra sokkal vonzóbbak az ilyen törékeny, bájos arcú lányok, mint ezek a nagyon nőies, formás, nagy csöcsű hölgyek (akikért a haverjaim annyira rajonganak).
16:10 Na ez a lány is gyönyörű és nagyon cuki :)
16:20
Sztem ez a lány egyáltalán nem a cuki kategóriába sorolható, de persze neki is vannak előnyös tulajdonságai :D
16:10 vagyok.
Én lány vagyok ugyan, de ha az utcán meglátok egy lányt (nem vagyok lezbi, csak megnézem, mint nő a nőt), akkor nem az ilyen "mellet kirakok, minél rövidebb szoknya" és a "domina fejű, szopós szájú nőket" tartom ember számba, hanem az olyasmi lányokat, amik tetszenek neked. Ezzel nincs baj, egyik pasi sem akar egy mogorva nézésű, túlontúl fegyelmezett és kifinomult (vagyis nem képes kikapcsolódni, hülyéskedni a barátjával, nem képes nevetni a szívéből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!