Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire oda a cuki lányokért?
17 éves fiú vagyok, ugye a haverjaimmal sokszor beszélgetünk ilyen fiús témákról, h ez a színésznő (pl. Megan Fox), meg az a modell milyen jól néz ki. Nem azt mondom, h nincs igazuk, de nekem sokkal jobban tetszenek az ilyen cuki kinézetű lányok, akiknek ilyen bájos, szép arca van. Természetesen csak a saját korosztályomra gondolok, nem vagyok pedo :D
Sztem ez a lány pl. sokkal szebb, mint Megan Fox és a hasonló „bombázók”, sőt nekem az alakja is jobban tetszik, bár ezen a képen nem sokat látni belőle, de sztem ellehet képzelni, h milyen :D
olyan bájos, szép arca van, még jo, h fele nem látszik...
ez a 'cuki' olyan, mint az emo meg a scene?? ez egy u divat lesz??
Szerintem a modellek és a színészek NAGYON nem szépek, bár kinek hogy. Semmi különleges sincs bennük, mindegyik egy sablonra épül, olyan sablonra, amivel sok embert meg lehet nyerni, reklámozzák őket, így csökkentik az egyedi ízlés kialakulásának lehetőségét.
Szerintem, teljes mértékben igazad van! Sokkal szebbek az aranyos lányok mint az úgynevezett "bombázók"
"Szerintem a modellek és a színészek NAGYON nem szépek, bár kinek hogy. Semmi különleges sincs bennük, mindegyik egy sablonra épül, olyan sablonra, amivel sok embert meg lehet nyerni, reklámozzák őket, így csökkentik az egyedi ízlés kialakulásának lehetőségét."
Szóval hiába van egy lánynak szép arca, különleges megjelenése, attól, mert híres, már ronda is?
15:50 nem, mert nem mindegy, hogy ő mit ért "cuki" alatt. Van akinek egy ribanc is "cuki". Ez egy emó sz*r, a cuki csaj az nem ilyen. Neki meg valószínűleg az nem tetszene. És egyéébként is ő kérdezte.
(egyébként azt sem értem hogy lehet egy olyan csaj cuki akinek vas van a fejében, de mindegy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!