Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon tetszik egy srác, csak az a gáz hogy van barátnője. Már 3 éve ismerem, és nagyon-nagyon jóba vagyunk. Szerintetek ebből lesz valami?
Minden nap beszélünk a suliban és msn-en, és mindennap megölel.. Olyan jeleket ad mintha én is tetszenék neki ..Mostanábam a beszélgetéseink átmennek flörtbe .. Egyiknap szünetben kimentünk a suliudvarára és ilyet szólt : 2 év múlva te leszel a barátnőm. ( ezt úgy spontán mondta,nem is került szóba ez a téma ..) én azt mondtam rá boldogan hogy okééé ..És még aznap msn-en beszéltünk és írtam neki hogy olyan jó lesz 2 év múlva .. ő meg írta hogy jaja de még előtte smárolunk .. Én meg áá. úgy örültem .. de szerintem csak szédít engem ..
Meg írta egyszer h ha nem lenne Petra( barátnője ) akk talán lehetne valami.. és soksok pirulós fejet irt ..Szval mostt az helyzet hogy bejövök neki de a barátnője miatt nem lehet semmi köztünk ..
( a barátnője 110 km-re lakik tőle szóval távkapcsolatban élnek .. )
A sulidiszkóban táncoltunk és nem kicsit kerültünk közel egymáshoz .. Meg ha beszél hozzám a szája általában 2 centire van az enyémtől .. és ezzel megőrít .. én már nem bírom tovább , legszívesebben megcsókolnám de félek hogy ez nagy hiba lenne.. pls. help.
szerintem pedig meg kellene csókolnod! nagy hiba, persze, és nem szép dolog, de ha tényleg kelletek egymásnak akkor itt az ideje valami komolyabbnak!
eddig jül elvoltatok a kis "butuska-flörttel", de most már meg kellene mondanod neki, hogy ne csak hülyítsen. igaz, az is lehet h a mostani barátnőjét választja, de legalább tisztázzatok a helyzetet és te is továbbléphetsz.
vigyázz! sztem pont arra kellessz neki, hogy a barátnő távol van és akar egy helyi nőt is, ne legyél 3.! ha szakít azzal a csajjal, tied a pálya.
sőt, sztem távolodj el tőle kicsit (fizikaliag és haverkodásban is), és ha kapcsol, mond el neki, hogy azért, mert nem akarsz bekavarni a kapcsolatába és döntsön, hogy ki kell neki.
köszi a válaszokat :))
amugy 1hete szakitottak a bnőjével és irta hogy nem megyünk e el moziba szóval eddig jól alakulnak a dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!