Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavarna, ha a párod biztonsági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod biztonsági őrként dolgozna?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 23:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Előző:

Megnyerte más is a játékot?

2018. máj. 31. 23:54
 12/22 anonim ***** válasza:
38%
Fókuszba mutatták ki mire költötte szakállas hosszúhajú emberke aki könyveket vett
2018. máj. 31. 23:57
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Párom az. Nem zavar, mivel más munkát nem tud végezni betegség miatt.
2018. jún. 1. 04:40
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

A nőket sajnos általában zavarja ez a fajta munkakör, én már csak tudom, évekig a szakmában dolgoztam.

Aki szerint nem munka, annak üzenem, hogy próbáljon egy huzatban ülni 24 órát egy helyen úgy, hogy csak wc-re mehet el maximum.

Én szerettem csinálni, mert mellette volt időm képezni magamat, nem úgy, mint most, hogy mások által megbecsült, teljesen átlagos munkát végzek.

2018. jún. 1. 06:00
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
Nem novel ha nem lannyal kell kezdeni ..
2018. jún. 1. 06:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat ismerek,van köztük nagyon sok fajta stílusú-mentalitású egyén.Javarészük felejtős,de van olyan is aki nagyon intelligens,hihetetlenül sármos-vonzó,csak kevés :) Ha rá vagyok cuppanva valakire,nem érdekel a munkája.
2018. jún. 1. 08:38
 17/22 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy mellette nem képezi magát, csak sorozatokat néz
2018. jún. 1. 09:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#17!

És? Számtalan embert ismerek, aki "normál" munka mellett is sorozat függő.

Egy szónak is száz a vége, én anno amikor a szakmában dolgoztam, nem találtam barátnőt, amikor neten keresgéltem.

Persze személyesen összejött, ráadásul egy diplomás.

Szerintem ugyanolyan munka mint a többi, Te mit dolgozol kérdező, ha nem titok?

2018. jún. 1. 15:38
 19/22 anonim ***** válasza:
17 mi az hogy nem kepezi magat? Meg is hogyan kepezze az magat akinek idelye energiaja nincs a munka utan? Vagy kozben hogyan lehet kepzodni? Neha olyan hulyesegeket ir a kerdezo meg par ember hogy fajdalmas... igen akinek van felre tett 10 milkaja az kepezheti magat nyugodtan.. de nem az aki atlagos ember es onfentarto..
2018. jún. 1. 17:43
 20/22 A kérdező kommentje:

Egészségügyben mozgok, rehabilitáció.

Ugye ez a terület sincs alapból túlfizetve, de változatos, és szeretem nagyon. Szóval nem a pénz mennyisége, hanem maga a léhaság frusztrál.

2018. jún. 1. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!