Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod biztonsági őrként dolgozna?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 23:06
2/22 anonim válasza:
Nőket? Nyílván hiszen legalja nem keres jól nyílván ha celeb nem a biztonsági embre az más de azok jól keresnek. Férfiakat nem.
3/22 anonim válasza:
Nem, mert jó lehet vele szerep játékozni. Én vagyok a tolvaj és jól megbüntet :D
4/22 anonim válasza:
Egyszer odavolt értem (ismeretlenül is) egy őr. Az ott dolgozó alkalmazottal üzent, hogy szívesen megismerne. Na de nekem nagyon nem jött be, a gyúrós stílus, meg az üres (buta) tekintete. Egyszer és utoljára szóba álltam vele, kedvesen, normálisan elmondtam, hogy nem szeretnék ismerkedni vele. A beszéde alátámasztotta az üres tekintetét. Szóval ez a munka általában (biztos vannak kivételek) azokkal a dolgokkal párosul, ami nekem nem szimpatikus, vagyis nem a munkájával lenne a bajom.
5/22 A kérdező kommentje:
Engem nem is a fizetése zavarna, ne értsétek félre, hanem hogy ennyire nem produktív, mármint számomra a világ egyik legunalmasabb munkájának számít. És nem tudom, hogy mi visz valakit erre a területre, amikor többre is képes lenne.(Nem, nem fizetésileg értem ezt sem.)
Van 1-2 biztonsági őr ismerősöm, és ők a "naplopó" fajták sajnos. Így akaratlanul vonok párhuzamot, pedig szimpatikusnak tűnt a férfi ezidáig.
2018. máj. 31. 23:24
6/22 anonim válasza:
szimpatikusnak lehet az de büdös neki minden munka.
7/22 anonim válasza:
Nos aki megnyerte a.legyenönis milliomost biztonsági őr volt jah hoppá dehogynem a fizetés a lényeg
8/22 anonim válasza:
Várj, sima vagyonőr vagy fegyveres komolyabb szerveknél? Nagyon nem mindegy, mert utóbbi eléggé produktív, van ilyen ismerősöm és a csávónak amúgy mérnök diplomája van, csak rájött, hogy utálja.
9/22 anonim válasza:
"Nos aki megnyerte a.legyenönis milliomost biztonsági őr volt jah hoppá dehogynem a fizetés a lényeg"
>Nem biztonsági őr volt:
https://www.youtube.com/watch?v=9S8dWFCiNL0
0:40-től van szó a munkájáról.
10/22 anonim válasza:
Ez nem az egy szakállas hosszúhajú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!