Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szamomra kenyes temaval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamomra kenyes temaval fordulnek hozzatok? (Higienia)

Figyelt kérdés

Elore is kozlom, nagyon gaznak erzem a temat, de mar nem tudom, mihez kezdhetnek, sokat gondolkodtam a helyes megoldason. Szoval bocsanat, hogy undorito az egesz. :(

Szoval lepedekes lett a nyelvem... voltam orvosnal multheten, kaptam szajoblogetot, aminek 2-3 nap alatt hatnia kellett volna, de nem hatott. Ezert vissza kell mennem, mert lehet, hogy gyomorproblema miatt alakult ki. Viszont a munkam miatt csak jovoheten tudok vissza menni dokihoz.

Ajanlotta, hogy ragozzak szorgosan, gondolom nem erezte frissnek a leheletem, mikor megnezte a nyelvem, bar en en vettem eszre szajszagot, csak furcsa feluletunek erzem a nyelvem felszinet.

Na most a problema. Elhivott egy srac hetvegere randizni... es most, hogy

,, beteg” vagyok, nem tudom mi tevo legyek, ugyanis nem akarok igenytelennek tunni, ha esetleg csokra kerul a sor, viszont nagyon szeretnek vele talalkozni, mert szimpatikus.

Idaig hanyagoltam a temat, csaladi programra hivatkozva. Azt irtam, amint meg tudok rola mindent, irok neki, hogy mikor es hany korul lenne jo.

Mar egy hete tervben van a tali, de az allapotom miatt nem mondtam ra ament.

Tudom, apro hulyesegnek tunik, de azert megsem akarok igenytelennek tunni, azt se szeretnem, hogy bunkonak lasson...

Mondjam le az egeszet szerintetek?

22L

2018. máj. 29. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is mondd le a randit, ez így tényleg gáz, mármint Te is kellemetlenül éreznéd magad és ez kihatna az egészre. Viszont biztosítsd róla,hogy akarod csak van egy kis problémád,de amint megoldódik tudtok találkozni
2018. máj. 29. 16:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom a hasznos valaszokat. :)
2018. máj. 29. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!