Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek hogy szokott alakulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy szokott alakulni a randi utani elso egyuttlet?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel talalkoztatok mar parszor, es mindketten erzitek, hogy ebbol kapcsolat is lehet. Izzik koztetek a levego, de nyilvan nyilt helyen nem estek spontan egymasnak. Kimondani se fogjatok, hogy na en most magameva tennelek. Felhivjatok a masikat magatokhoz pl filmezni? ,, Filmezni”. :D

Ugye ez burkoltan felhivas egy keringore.

De ez megis olyan atlatszo.

Nalatok egy hogy szokott alakulnj?

Az elso parommal szexkapcsolatot tartottam fent, es abbol alakult szerelem, azota nem is volt senkim, ezert nem vagyok tapasztalt ilyen teren. :D

21l

2018. máj. 29. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Szívesen megírom neked privátban, nem akarom, hogy elvegyék az ötletet tőlem :D
2018. máj. 29. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
ha érdekel persze
2018. máj. 29. 08:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze , erdekel. Irj nyugodtan. :D
2018. máj. 29. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk ez úgy alakult, hogy randiztunk, sokáig el voltunk késő volt már, hazakísért én meg mondtam neki, hogy ne menjen haza ilyen későn, aludjon nálam. De mi már akkor nem csak randizgattunk, hanem együtt is voltunk.
2018. máj. 29. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem fedném fel, eddig mindig bejött, fél óra dumálás elég hozzá :D
2018. máj. 29. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Veled egyidos? Mert miert ne merne kimondani egy felnott, hogy dugni akar? A gyerekek terelnek filmezgetessel, meg ilyen hulyesegekkel. Es ezek nem is szoktak nagyon szexen tulmenni, ha igy hivnak el.
2018. máj. 29. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Első randitól kezdve együtt aludutnk, de csak a harmadikon feküdtünk le. :)

Elsőn csak beszélgettünk hajnalig, másodiko csókolóztunk, meg simogattuk egymást, de ennél tovább nem ment.

A harmadikon igen (náluk voltunk kettesben), de mondta, ha valamit nem szeretnék, akkor szóljak, és leáll.

Nekem - bár azért paráztam - nem volt ellenvetésem, így lefeküdtünk.

Ez volt 2 éve, már jóideje összeköltöztünk.

2018. máj. 31. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Gyere fel sütizni filmezni tvzni ezért azért amazért...
2018. jún. 2. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!