Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcseszett randi volt, szerintetek megér még egy próbálkozást?
Az első másfél órában jól elbeszélgettünk, utána már valahogy azt éreztem, hogy nem jönnek a szavak. Tudom velem volt a baj nagyon izgatott voltam és leblokkoltam de rajta is látszott, hogy eléggé izgul.
Szerintetek megér még egy próbálkozást?
Én 22/F ő 23/L
Miért elcs.szett randi, mert épp nincs szófosásotok?
Párommal mi is ücsörögtünk, néztük a rétet, hallgattuk a madarakat, és tök jó volt, meghitt.
Nem kell állandóan beszélni :D
En csak úgy randiztam mostanság hogy hatalmas fingások közepette hallgattam az exekről szóló mesét meg hogy hogy kell utálni az ex pasit. Kifizettem majdnem 8 azaz nyolc ezer forintot a randira aztán kaptam annyit hofy "de te cuki vaaaaagy "
A végén bocsánatot kért a pukizásokért azt mondta mielőtt megjön neki mindig sok a szél.
Na erre varj gombot
#5!
Jó nagy hülye vagy, ha ezért 8e-et fizettél, legközelebb elég lesz megsétáltatni.
Kérdező!
Az a lényeg, hogy kölcsönös volt-e a vonzalom, vágysz-e rá, hogy újból találkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!