Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem sikerul parkapcsolatot kialakitanom?
21 eves lany vagyok.
Nem hinnem , hogy akkora baj lenne velem, atlagosnak mondanam magam, szolidan sminkelek, nem oltozom trehanyan , se tul kirioval. Apolt vagyok.
Kedves, mosolygos, probalok mindenkivel jo fej lenni.
Leginkabb tarskeresokon ismerkedem, mert mostanaban nem igazan van idom emberek koze jarni minden hetvegen.
Mikor ismerkedem pasikkal, altalaban tok jokat elszoktunk beszelgetni, a randik is jol szoktak sikerulni. Akadt mar olyan srac, aki utana eltunt, mint a kamfor, de legtobbjukkel utana is beszelgettunk. Masodik randi egyikkel se jott ossze idaig, de ugyan ugy erdeklodnek, keresnek, beszelgetest kezdemenyeznek. Persze en is ugyan ilyen vagyok. Rajuk irok, keresem oket. Es folytatodnak tovabb a beszelgetesek. Azt se hinnem, hogy unalmas vagyok, mert mindig dobok fol uj temakat, ahogy ok is. Humorom is van, de ugyanakkor komoly dolgokrol is lehet velem diskuralni.
Szoktam kerdezni, hogy esetleg egy masodik tali? De alt. valamiert nem jossz ossze sose, de nem miattam. Ennek ellenere ugyan ugy beszelgetunk tovabb. En nem ertem mit csinalok rosszul. Mi ertelme ennek? Mert irnak, ha talalkozni nem akarnak? Szerintetek? Szimpla haver lanyt lannak bennem, vagy mi a fene van?
(Felre ertesek elkerulese vegett: egyszerre egy pasival tartom a kapcsolatot. )
#2-es szerintem erre gondolt és nekem is egyből beugrott ez a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Lefutom a sablonkört: Leírom, hogy valamit rosszul csinálsz, majd részletezed, hogy minden jól csinálsz, de láthatóan mégsem és ennyi a sztori. Van egyáltalán értelme ilyen kérdésekre válaszolni?
A környezetemben ronda, humortalan, unalmas lányok is 1-2 nap alatt találnak kapcsolatot, ha akarnak. A másik kategória az, aki igazán nem is akar kapcsolatot, maximum egy fejükbe túlidealizált celebbel és mindenki mást offolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!