Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szórakozó helyet ajánlanátok egy 22 éves szűz pasinak?
én is pont ennyi idős vagyok és szintén szűz. nem hinném hogy lenne szórakozóhely kifejezetten szűz fiúknak.
vagy ha igen LÚZER PUB néven fut...
öö ez most komoly?
szerinted van külön szórakozóhely szűz pasiknak meg nőknek?mert szerintem nincs:D ugyanúgy eltudsz menni egy normál szórakozóhelyre és felszedni valakit. és reaádásul egyedül is mehetsz :D csak nem biztos, hogy egyedül is távozol;)
Attól függ, hogy mit akarsz?
Söröző: kortyolgatni, focit nézni :D , sok böfögő marhát akik őrjöngenek
Színház: ha szereted, és idősebb korosztályt sem veted meg
Pláza: egyértelmű, támaszkodj ki valahova és rajzanak a buta plázacicák, nomeg a kistini verzió is akik azt hiszik ettől nagylányok :D
Könyvtár: kis kultúra sem árt :) egyébként mifelénk sok helyes lány is jár oda
Disco: lepiálni magad a sárga földig és valami ribit kivonszolni a sötétbe egy röpke digi-dugira ha összejön
Mozi: ha szereted a filmeket, de oda haverokkal érdemes menni a rágcsálnivaló miatt
Strand: süttetni a hasad, stírölni a csajszikat, kizárólag hason fekve :D láttam már karón varjút
stb stb stb
18:52 Köszi, Te legalább próbálsz segíteni:)
18:41 Oké. Minden nap, szinte minden órában ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!