Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, randiznátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, randiznátok olyan pasival, aki egyedül utazgat a világban?

Figyelt kérdés

Maldív-szigetek, NYC, Ausztrália, Japán - mindenhova egyedül megy, az kiderül a közösségi oldalakra feltett dolgaiból is.

Nincs helyhez kötve, mert van egy cége (amit nem ő vezet, csak tulaj) plusz távmunkában dolgozik, amihez csak netre és laptopra van szüksége.

2018. máj. 24. 12:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szóval ha nem akarok chatelős távkapcsolatot, akkor irigy vagyok?

Ennyi ésszel nem vagy te szoftverfejlesztő :D

2018. jún. 4. 11:04
 22/33 anonim ***** válasza:
52%

Álmaidban vagy te szoftverfejlesztő, egy csóró kis lúzer cagy, aki ide írodatja ki az álmait. Az a vicces, hogy ezzel a távmunkás kamuval már nem egy kérdésnél láttalak. Élettelen.

😂😂😂

2018. jún. 4. 11:20
 23/33 A kérdező kommentje:

#21: Szerintem rajtad kívül mindenki számára tökéletesen nyilvánvaló volt, hogy nem azokra utaltam az irigyek alatt, akik akár igennel, akár nemmel a kérdésre válaszoltak.

#22: Enyhén ironikus, hogy Te nevezel élettelennek, amikor kvázi most vallottad be, hogy gyakorlatilag folyamatosan itt vagy az oldalon.

2018. jún. 4. 11:33
 24/33 anonim ***** válasza:
52%
És ez hol szerepelt a válaszomban? Ráadásul még fogyatékos is vagy, az érettségit sem nagyon nézem ki belőled.
2018. jún. 4. 11:43
 25/33 anonim ***** válasza:
58%

A legtöbb válasz kb az enyémre hasonlít, az állandóság, közelség hiányával indokolva "nem". Ezért nem teljesen értettem a kifakadást.

2018. jún. 4. 12:06
 26/33 anonim ***** válasza:
Talán
2018. jún. 4. 12:15
 27/33 A kérdező kommentje:

#24: Ember, ez már a sokadik válaszod egy olyan kérdéshez, aminek folytonos megválaszolásához semmilyen ésszerű érdeked nem fűződik. Akkor most kinek nincs élete? Másrészt meg utaltál arra, hogy már más kérdésekben is találkoztál olyannal, hogy valaki távmunkában dolgozik - ebből meg tök egyértelmű, hogy jelentős energiát fordítasz anonim kérdések olvasgatására, elemzésére.

De hogy segítsek is frusztrált kis lelkeden, válogass: [link]

2018. jún. 4. 17:33
 28/33 anonim ***** válasza:
52%

Frusztrált az egyedül te vagy itt, kérdezgeted a lányokat egy anonim oldalon, ergo a való életben nem vagy kontaktusban nővel.

😂 Hetek óta itt görcsölsz, hogy neked milyen jó életed van, gazdag emberek pont leszarják kik hisznek nekik egy anonim oldalon.

"jelentős energiát fordítasz anonim kérdések olvasgatására"

Megint magadból indulsz ki élettelenke, attól mert kettőnél több kérdést olvastam már, mint szinte mindenk, nem azt jelenti , hogy lementettem az egész oldalt.

2018. jún. 4. 22:02
 29/33 A kérdező kommentje:

Ha valaki itt görcsöl, akkor az te vagy, fiam. Ez már vagy a negyedik válaszod itt, pedig amúgy elvileg tök érdektelen számodra az egész kérdés. És mégis honnan tudod, hogy mit csinálnak és mit nem csinálnak a gazdagok?

Engem amúgy pont nem érdekel, hogy Te elhiszed-e, van-e pénzem. Ami zavar, hogy egyrészt szétoffolod a kérdésemet az idióta válaszaiddal, ezáltal eltántorítva a normális válaszadókat. Másrészt meg mindig idegesítettek a kishitű, frusztrált emberek, akiknek annyira alacsony az önbecsülésük, hogy elképzelhetetlennek tartják, hogy egy sikeres ember -- akár a neten is -- egy platformon van velük.

A vicces ez, hogy ez rohadtul nem a pénzről szól, hanem a mentalitásról. Nem az a baj veled, hogy nincs pénzed, hanem az, hogy emiatt frusztrált vagy, a saját nyomoradat kivetíted az egész világra, és lefogadom, hogy azt hiszed, mindenki más tehet a szar helyzetedről, csak te nem.

Mindenesetre megkérlek, hogy ne válaszolj többet. Ha szeretnél, szívesen mesélek privátban, hogy hogy tanultam meg angolul, hol érdemes a programozást elkezdeni, meg úgy általában segíteni, hogy neked se kérdések alatti erőltetett hozzászólások írogatásából álljon az életed. De a frusztrációdat a jövőben -- kérlek -- ne itt éld ki. Köszi.

2018. jún. 5. 13:11
 30/33 anonim ***** válasza:
58%

Te még mindig itt görcsölsz lassan 2 hete, hogy higgyenek neked, te egy gazdag macsó vagy? Na kb. ennyire lehet igaz az egész 😂

Na meg azért is, hogy egy egyszerű visszajelzést sem kapsz nőktől, és itt kell ilyeneket megkérdezned. Micsoda nagy ember tesz ilyet. 😂

Ismerek gazdag embereket, amit te egy alkalmazotti állással sem nagyon tudnál elérni. Nem is értem mi köze a kishitűségnek ahhoz, hogy valakinek milyen az ismeretségi köre. Valószínű én is sokkal gazdagabb vagyok nálad.

Az angolodra meg ne nagyon verd magad, nálunk gimiben legtöbb embernek 17-18 évesen 2 nyelvvizsgája volt, bemész bármelyik elte gyakorlógimnáziumban, az embereknek érettségizéskor felsőfokú angolja van. Már egy okj-s rendszergazda is tud angolul, szóval eléggé alulképzett lehetsz.

írjál privátban, szívesen segítek, hogy ne egy segélyeken élő frusztrált lúzer legyél, aki ide írogatja ki a kamukérdéseit.

2018. jún. 5. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!