Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők randiznátok szkinhedekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők randiznátok szkinhedekkel?

Figyelt kérdés

Ha igen miért ?

Ha nem miért ?

Kort és nemet is írhattok ha akartok.

Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!

21 éves fiú vagyok.

2018. máj. 24. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem, egész gimnáziumot pokollá tették számomra, mert nem voltam nekik szimpatikus, plusz jól lehetett keménykedni egy visszahúzódó lánnyal szemben, főleg ha többen voltak.

Nem szeretek általánosítani, mindenki abban hisz, amiben akar, de nekem ennyi elég volt.

Harmincas N

2018. máj. 24. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mert veszélyes helyekre járnak, veszélyes barátaik vannak. Nem túl okosak, se a tanulmányaikban nem jeleskednek és szabadidejükben sem művelik magukat. Általában cigiznek és isznak. Nem tetszik a ruhájuk. Komolytalannak tartom őket, ilyen identitását kereső emberkéknek, akiknek muszáj beállniuk valamilyen csoportba, és kiválasztották maguknak azt, ami külsőségeiben a leginkább hím, de az egész meddő. A jelenben semmi pluszt nem adna nekem egy ilyen srác, egyszerűen cikinek érezném vele a megjelenést, hogy sosem tud normálisan felöltözni, mindig bajba kerül, a barátai suttyók. Perspektíva meg az ilyenekben egyáltalán nincs, mert húsz évet is el tudnak tölteni a haverokkal és nem értik, hogy a barátnőjük miért nem akar örökre barátnő lenni. Egy haladás és cél nélküli szubkultúra, ami elhiteti a tagjaival, hogy a fiatalság örökké tart. Egy szkinhed mellett se a jelenem sem a jövőm nem tetszene.
2018. máj. 24. 11:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
2018. máj. 24. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem tudom tolerálni azt az ideológiát, amit követnek.
2018. máj. 24. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Kizárt. Semmilyen bandával, vagy szektával, vagy ideológiai szélsőséges csoporttal nem akarok kapcsolatba kerülni.
2018. máj. 24. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Magunk kozul mindig kineztuk akik cigiztek es pialtak. Bandaztunk de nem balheztunk. Ketes helyekre nem jartunk. Az, hogy egy akkoriban jonak tuno, lazado ideologiat kovettunk ugyanolyan volt mint amit a punkok es rockerek csinaltak: kitunni, felsobbrendunek erezni magunkat az atlagemberekkel szemben. Viszont mivel volt osszetartas, ha kellett, mentunk barackot szedni a masikhoz, cserebe o eljott mittudomen fat apritani segiteni. Videki suli volt, sok etnikummal, az elsosoket bevedtuk a budiban mikor enekeltetni akartak. A tanarok is szerettek minket mert segitettunk mondjuk a szertarban rendet rakni este 6kor. Ha buli volt az iskolaban neha kapott egy-ket maflast aki a lanybudiban akart csajozni vagy pofatlanul nyomult de verekedest soha nem kezdemenyeztunk. Aztan kinottuk, most mindenki normalis csaladapa vagy csaladanya, normalis munkahelyen. nekem felhosszu hajam es szakallam van szoval most mar senki sem tudja ranezesbol hacsak el nem mondom neki. Mondjuk mar nem kovetem az ideologiat. Levaltottak minket a kefehaju repanadragos 40 kilos cukkerek.

35f

2018. máj. 25. 15:51
 7/8 Lifeishard ***** válasza:
Úgy látszik, idővel az ideológia is változik...
2018. máj. 25. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
20 éves kor felett vannak még egyáltalán szkinhedek manapság?
2018. máj. 25. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!