Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, randiznátok olyan pasival, aki egyedül utazgat a világban?
Figyelt kérdés
Maldív-szigetek, NYC, Ausztrália, Japán - mindenhova egyedül megy, az kiderül a közösségi oldalakra feltett dolgaiból is.
Nincs helyhez kötve, mert van egy cége (amit nem ő vezet, csak tulaj) plusz távmunkában dolgozik, amihez csak netre és laptopra van szüksége.
2018. máj. 24. 12:11
1/33 anonim válasza:
Randi belefér... de komolyabban nem biztos, hogy terveznék vele.
2/33 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. máj. 24. 12:14
3/33 anonim válasza:
Én igen, ha a későbbiekben le fog telepedni valahol. Az én szakmámba nem férne bele az állandó utazás.
4/33 anonim válasza:
...és mai "mese ebédre" műsorunk után következzék egy riport Morc Ottóval és Infer Nórával akik a vérmágiáról fognak mesélni nekünk.
5/33 anonim válasza:
Csak lesz legalább 1 ember, akivel szívesen elmenne...
6/33 anonim válasza:
Szegény, biztos ki lenne rekesztve a kis kitalált karaktered a nők közt ilyen szar élettel.
7/33 anonim válasza:
Nem. Azért, mert nálam az nem kapcsolat, ha ő hetekre, hónapokra elutazik és néha hazajön dugni, közben meg skypeolunk. Én nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen helyekre utazzak és amúgy sem mennék, mert megvan itthon a dolgom, nincsenek szabad heteim utazgatni. Egyszerűen nem illenénk össze, olyan nőt kellene keresnie, aki vagy utazik vele, vagy nem bánja, hogy ő itthon van és csak alkalmi szexre kell a pasijának.
8/33 anonim válasza:
Én nem engedhetném meg magamnak az utazgatást sem anyagilag, sem a munkám, vagy a későbbi családalapítás szempontjából. Így a randizgatásnak sem látnám értelmét, hiszen alig lenne itthon a férfi, hosszabb távra pedig főleg nem terveznék vele. Ráadásul nekem az se valami szimpatikus, ha tele van a közösségi oldala az utazásokkal, felvágósnak érzem a dolgot.
9/33 anonim válasza:
Ha lenne ilyen pasi, akkor én igen! :)
10/33 anonim válasza:
Ha az ember hosszú távra tervez, akkor olyan férfit keres, akivel le tudja élni az életét, mert közel azonosak az életkörülményeik.
Ez így papíron amit leírtál biztos egy álomférfinek hat, de a helyzet az, hogy komoly kapcsolat esetén meghalna az egész. Ő utazgatna, én meg otthon dolgoznék. Sosem lennénk együtt igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!