Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan érzésetek, hogy akit korábban már ismertél, ahhoz csak egyszer vonzódni kezdtél?
Figyelt kérdés
Utoljára gimiben találkoztam egy sráccal, akit már kiskorom óta ismertem, sosem éreztem iránta többet és ő sem. Aztán újra összekerültünk olyan 2 év után, és úgy tűnik, hogy bejövünk egymásnak. Furcsa egy érzés, mert sosem gondoltam, hogy egyszer netán egymás mellett kötnénk ki, vagy hogy bejönnénk egymásnak, plusz sosem gondoltam, hogy tetszene egy nálam fiatalabb srác. Olyan másfél-2 évvel fiatalabb nálam.
Ha veletek volt ilyen akkor mikor és hogyan jöttetek rá? Milyen volt a kapcsolatotok? Vagy milyen jelenleg is?
22l 20f
2018. máj. 17. 21:48
1/2 anonim válasza:
Testvérem osztálytársa volt általánosban Szóval így 22 éve ismerem kb. Elmentünk egymás mellett egy sziával egészen 28 éves koromig amíg egyszer megálltunk beszélgetni egymással. Találkozás találkozást követett ezután és most boldogok vagyunk egymás mellett. Elotte ő lett volna az utolsó akire gondoltam volna,hogy egy pár leszünk. Most pedig már el sem tudom képzelni nélküle :)
2/2 anonim válasza:
Aha, osztálytárs, 11 évesen én tetszettem neki, most meg ő lett az én szemembe sármos
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!