Volt olyan érzésetek, hogy korábban fogtok szülni a kiírtnál? 34h km
Figyelt kérdés
Ritkán és röviden vannak josló fájások, már a 31. héttől, még mindig 3100 volt a vizsgálatnál, de valami miatt azt érzem, hogy nem húzom tovább a 38. hétnél. Az orvos csak arra figyel most, hogy ne legyen túl nagy a baba, mert nem vagyok éppen langaléta alkat (152 cm és 48 kg kezdtem a terhességem) és szerinte nem tudnám megszülni. Ezek miatt is gondolom azt, hogy a pici előbb jönne. Nálatok ez hogy alakult?2010. febr. 24. 12:32
1/9 anonim válasza:
Én is úgy éreztem, hogy előbb fogok szülni, de végül négy nappal a kiírthoz képest indították a szülést, mert elfolyt a magzatvíz és nem voltak fájásaim. Egyébként nem akarok okoskodni, de az anya méretei (magasság, súly) nem nagyon befolyásolják azt, hogy mekkora babát tud megszülni. Ismerek 145cm-es vékony nőt, aki 4 kilós babát szült. Szóval emiatt ne izgulj! Könnyű szülést!
2/9 anonim válasza:
Nekem a 32 héttől voltak jóslóim.A 37 héten minden kész volt,mert úgy éreztem én tuti hamarabb szülök.Ehhez képest 11 nap túlhordással császároztak,mert nem indult meg,zavaros volt a mvíz stb..
3/9 anonim válasza:
Nekem fordítva volt,végig úgy gondoltam hogy túl fogom hordani, semmi előjelem nem volt, erre 37hetesen beindult a szülés. El sem akartam hinni hirtelen:D
4/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. én is 150cm vagyok, lehet már nem volt kényelmes a babámnak bent:)
5/9 anonim válasza:
2 vagyok.Én 165 cm vagyok,a fiam 3800 gr-al és 56 cm-el lett meg.Bár a doki azt mondta,mikor kiemelte,hogy szte nem tudtam volna megszülni.Szegénynek a homloka olyan lapos volt,mintha rávertek volna:)
6/9 anonim válasza:
Én is végig azt hittem, hogy hamarabb fog jönni! 31.hét környékén voltak jóslóim de utána semmi mégis azt hittem de már inkább csak szerettem volna. :p Ehhez képest épp 41 hetesen szültem.
1 éves anyuka
7/9 anonim válasza:
Én nagyon hamar megéreztem hogy hamarabb fogok szülni. Teljesen normális lefolyású volt a terhességem, tehát nem emiatt, de hamarabb szültem 11 nappal. A telihold bekavart... :)
8/9 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hoyg előbb fogok szülni. ápr. 18-ra vagyok kiírva, de a 20. heti és a 30. heti uh is egyöntetűen márc. 31-et hozott ki. A doki szerint sem érjük meg egyben az április 18-at, de még nem tudni mi lesz.
9/9 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok. márc. 29-ére meg lett a kisfiam, jól éreztem, hogy előbb szülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!