Mit tennétek a helyemben? Ha esetleg elöbb szülnék a kiírtnál.
vééégre sikerült orvost felfogadnom, aki iszonyú aranyos, meg is tudnánk fizetni ráadásul azon a klinikán dolgozik, ahova eddig is menni szerettem volna. Viszont van egy kis gond. Nem kalkuláltuk bele, hogy mi van akkor, ha elöbb jön a kis drágám, ugyanis most hónap végére egy fillérünk nem maradt. Pluszba a férjem nem is elsején kap fizetést, hanem a hónap elsö munkanapjától számított 5. napon. Én 11.-re vagyok kiírva. Nagyon rosszul jön ki ez a hónap mert megint beleesik egy hétvége is, és ha jól számolom 7.-én lesz csak pénz. És azt nem tudom, hogy ha elöbb szülök, miböl fizetjük ki a dokit? Ha már így az utolsó hetekre felfogadtam és rendes volt, hogy el is vállalt. Nehogy azt higyje szülés után, hogy nem fogjuk kifizetni. Hitelt már nem tudunk felvenni, tele vagyunk.
Ötletek esetleg?
èn azt mondom hogy igen nhagy butaság részetekröl hogy doktort fogadsz ha nem teheted meg.
ha most kifizetsz a dokinak egy nagyobb összeget a hónap eleji pénzböl, akkor éhen haltok a hónap végére? vagy kértek kölcsön?
TI nem tehetitek meg ezt ahogy írod, és butaság is kifizetni egy halom pénzt azért ami ingyen jár.
A párom és az én havi bevételem olyan iszonyat magas hogy az én havi fizumból kijönne a magánklinkás szülés. de sima korházban fogok szülni, nincs fogadott orvosom se bábám. ezért fizetjük a tb-t nem is keveset.
Soha nem értettem azt meg ha valaki egyiknapról a másikra él akkor csak jópofizás céjából kifizet hatalmas összegeket egy orvosnak.
ezer ismerösöm szült fogadott orvos nélkül és ök soha nem panaszkodtak, azok, akinek volt orvosuk de nem ért be azok mindig sírtak hogy hiába fizettek egy rakat összeget ki.
Varratszedésnél szokták elvárni! Nekem nem volt lehetőségem akkor odaadni,, mert voltak másik is a szobában, de megkeresett 2 nap múlva!
Ha esetleg 1-2-án szülsz meg, 3 nap a varratszedés, akkorra pont meglesz a pénz!
Megértelek, hogy orvost fogadtál! Bár nam tudom melyik Klinikán szülsz, de ezt mindenki tudja, hogy a klinikákon rengeteg a tanuló! Akinek nincs orvosa, annak sajnos szembesülnie kell olykor azzal, hogy akár 10-en nézik végig a szülést!
Megértem hogy dokit fogadtál, ezen felesleges bárkinek is nyámnyogni! Mindenkinek saját döntése, can pár topik/kérdés ami arról szól kell-e magándoki de ez NEM az, nem az volt a kérdés!
Szóval: az én dokim megmondta hogy 6 hetes kontrollon is adhatjuk a pénzt.
Szia!
Én 2 babát fogadott orvosnál szültem, a 3. most 18 napja ügyeletesnél (A legszebb szülésem volt).
A 2. gyerkőcnél nem volt egybe a pénzem, mielőtt hazajöttünk a kórházból, megmondtam a dokinak, hogy a férjem majd rendezi később. Már nem tudom, hogy hány napra rá bevitte a magánrendelésre. Így is ”hálás” volt a doki.
18 éves koromtól hozzá jártam, nem tehettem meg, hogy nem adom oda a pénzt.(+ a 6 hetes kontrollon éghettem volna).
2 gyerek mellett már nem tellett havi 10.000.- gondozásra + 120.000.- szülésre.
Igen 120!
7,5 éve a fiamnál volt 80., két évre rá a csajszimnál már 90e. Most nem kerestem fel, de 5,5 év után már ennyit saccoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!