Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfivel/nővel, akinek korábban volt egy kapcsolata, amiben megcsalta a párját?
Ismerkedtek, randizgattok, nyilván egyszer témába kerülnek a volt kapcsolatok valamilyen szinten. Meséltek, beszélgettek, és ha az egyik fél megosztja, hogy 2-3 évvel ezelőtt már volt része megcsalásban, az mennyiben befolyásol titeket? Azóta volt már párkapcsolata, ahol hűséges volt, egyetem miatt mentek szét.
Nem tudom mit gondoljak a hölgyről. Végülis régen volt, nem? Furcsán érzem magam mégis
Kerültetek már hasonló helyzetbe?
Szerintem ez szinte mindenkivel előfordul. Ha nem a klasszikus megcsalás, akkor az érzelmi biztosan.
Én is csaltam meg már egy exemet, férjem is egy volt barátnőjét, tanultunk belőle, levontuk a tanulságot. Mi hűségben és szeretetben élünk régóta.
Én is csaltam már meg a párom, mert nem éreztem a páromnak és minden kérésem ellenére telibeszart. Mikor kéred, hogy ne vállalja el azt a rohadt munkát, aztán még arról is hazudik, hogy mennyi ideig kell ingáznia, te meg ott vagy hagyva a szarban, akkor elég nehéz nem elfogadni egy kedves és vonzó ember közeledését, aki ott van folyamatosan melletted és akinek elmondhatod a dolgaidat erről és másról is. Utána persze szakítottam egyből, mert a lelkiismeret és a józan ész győzött, de attól még kapcsolatban léptem félre.
Viszont azt még így sem nézném el senkinek, ha minden korábbi "beszéljük meg" próbálkozás nélkül, akár pusztán unalomból/móresre tanításból lép félre. Nem mindegy, kit mi vezérel szerintem...
Attól függ.
Arra jöttem rá, ahogy beszélgettem is 1-2 emberrel, aki a múltban már csalta meg egy párját valamikor, hogy egy részük pl igenis tanul belőle. Konkrétan megtanulja a saját bőrén, hogy nem éri meg, és igyekszik elkerülni a továbbiakban.
A megcsalás az nem úgy történik, hogy " hú, én most jól ki akarok baxni a másikkal, megyek dugni egy jót".
A másik, amit megtanultam, hogy semmit nem jelent az sme, ha valaki nem csalt még korábban: ez nem garancia arra, hogy ajövőben sme fog belesni ebbe a hibába.
Az egyetlen dolog viszont, - ha már személyes véleményt kértél,- amit nehezméyneznék egy kapcsolatnál, az az, ha nem sima megcsalás, hanem hosszabb viszonyt tatott volna fenn a múltban. ( Ez sem jelenti a legorsszabbat, de láthatóan gyengébb jellem, mint amire nekem "szükségem van")
Nem, a megcsalást egy gerinctelen, gyáva, féreg dolognak tartom. Ha egyszer megtette, bármikor megtenné újra is.
Az nem érdekelne, hogy szingliként hány szexpartnere volt, mert az az ő dolga. Senkit nem vert át vele, szabadon csinált, amit akart. De a megcsalást nem nézném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!