Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek egy ilyen szituációban?
Van egy srác, akivel egy buliban beszélgettél először, bár látásból ismertétek egymást. Eléggé bejött (én vagyok a srác, pontosan nem tudom, hogy mit akart, szexet biztosan). Utána párszor beszélgettetek és többször megígérte, hogy meglátogat (munkahelyen), de csak nem tette, és úgy igazából jó ideje nem is beszéltél vele.
Aztán egyszer csak megkeres és azt mondja, hogy tetszel neki és szerinte ő is neked, azért nem keresett és szart le, mert nem volt túl az exén és nem akart szórakozni veled.
Ismerkedj vele beszélgessetek.
Aztán meglátod, hogy alakul. Ha nem adod meg az esélyt, akkor nem tudod meg, komoly vagy komolytalan. Ha komolytalan, akkor pedig egyszerűen nem folytatod. Ha viszont komoly, akkor megadtad rá az esélyt és lehet jól alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!