Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen szituációban?
Figyelt kérdés
Van egy srác, és érzem, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak és, hogy vonzódunk is egymáshoz. Viszont a kommunikáció egyszerűen borzalmas közöttünk. Annyira bevagyunk rezelve, hogy nem tudunk egymással beszélgetni mert leblokkolunk. Főleg neten 'kommunikálunk' mert messze lakik tőlem. Én vagyok a legjobban meglepődve mert elég beszédes vagyok és nem is vagyunk már gyerekek...2017. okt. 18. 10:43
3/16 anonim válasza:
Igen, az ilyesmin túl kell tenni magadxD Hiába tetszetek egymásnak külsõre, ha a kommunikálás nem mūködik. Talán majd találsz valakit, ami szimpatikus és emellett a beszélgetés is megy.
4/16 anonim válasza:
Aranyosak vagytok. :)
Volt ilyen, valamikor 13-14 éves korom körül, 16 éves korom óta nincsenek ilyen jellegű gondjaim, vagyis 16 éve tuti megy a kommunikáció.
Adj magadnak még 10 évet, eljön a te időd. :)
5/16 anonim válasza:
Messze is laktok, beszélgetni se sikerül: ezt megette a fene.
8/16 anonim válasza:
Én most vagyok ilyen szituációban, és még tini sem vagyok,sőt.....akkor jobban ment:)
Tudom, hogy nem lesz belőle semmi, mert megnyikkani nem merünk. Az a baj, hogy minél tovább tart ez az állapot annál rosszabb.
Szerintem a kémia az erős vonzódás az oka, ha ez csillapodna akkor talán, de lehet akkor meg már nem is lenne olyan izgalmas.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezért vagyok meglepődve mert nem vagyok tinilány.
2017. okt. 18. 13:01
10/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagytok egy hullámhosszon....én a párommal neten ismerkedtem meg, az első írogatás kb. 20perc volt és felhívott, 4 órán át beszéltünk.Szerintem ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!