Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen csókolóztatok először? Milyen szituációban jött? Szerelmesek voltatok abba a fiúba?
*Javítok:
Szerelmesek voltatok abba a fiúba/lányba?
nem tudom, majd szólok ha átestem rajta.
16f
Én 15 évesen csókolóztam először.
Elmentünk egy randira a sráccal (bár hármasban voltunk, mert az egyik barátnőm is velünk jött, mert egyedül nem mertem találkozni a fiúval :D )
Sétáltunk egy csomót a kerületünkben és végül leültünk egy dombra és ott történt az első csók.
Igazából teljesen feleslegesnek tartom a történteket, mivel nem is voltam szerelmes a srácba...csak imponált h szépeket mondott nekem.
18/L
én is 15 évesen csókolóztam először, egy (a nyáron) azzal a fiúval, akit soha nem is szerettem, most sem értem, hogy jöhettem össze vele! XD
Két hét után vége is lett, és most a második csókom azzal történt akit teljes szívemből szeretek:-)
Kb 13 évesen egy osztálykiránduláson..az összes osztálytársnőmmel akik ott voltak kb 6...:-)
Semmit nem éreztem irántuk, mert csak bulinak fogtam fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!