Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen csókolóztatok először? Milyen szituációban jött? Szerelmesek voltatok abba a fiúba?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 16:47
11/22 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik 13 évesen azaz pont most szombaton :D Múlt héten bálvolt ott volt az a fiú aki nagyoon tetszik nekem és elhívott sétálni elmentünk és leültünk egy padra .. senki sem volt körülöttünk és nem mertem a szemébe nézni féltem a csóktol . De a végén az ölébeültem odahajtotta a fejét és olyan hírtelen jött. Egyépként jó volt nagyon! :D
12/22 anonim válasza:
16 évesen egy parkban a padon. a barátom eléggé türelmetlen típus volt még akkor, és ő a suliba akarta volna az elsőt, már el is tervezte hogy lesz, de utolsó pillanatba mondtam neki hogy ne, ez így nem jó :) akkor meg csak jött, és nem bántam meg, hogy akkor "visszautasítottam" a suliudvaros ajánlatát. igen, szerelmes vagyok :)
13/22 anonim válasza:
Sajnos a generáció változik... régen az elő csók 16 évesen csattant el... manapság 11 évesen... én a régebbihez igazodok... 12 éves vagyok, és én kaptam fiútól csókot... de nem nyelves... mert attol a pasim is meg én is undorodunk... ö a szájrapuszitol nem undorodik de én igen... az én elsö norm. csókot 18 éves koromra szeretném... normális embernek 18 év alatt nem történik meg
14/22 anonim válasza:
17 voltam, s egy ismerosommel, spontán tortént meg...
azelott csak ,,puszik, szájrapuszik´´ voltak
15/22 anonim válasza:
15 évesen, már mindketten fülig szerelmesek voltunk a másikba, s ez volt maga a szerelmi vallomás, hogy egy gyönyörű hídnál, napsütésben magához húzott és megcsókolt :) Azóta már ő a vőlegényem és boldogan élünk egymással évek óta :)
16/22 TKA28 válasza:
13.... nem voltam csak a legjobb baratnom volt,most is az :P
17/22 anonim válasza:
13-as: Szóval mindenki, aki 18 év alatt csókolózik, az nem normális. Ez meg miféle életfelfogás könyörgöm?
18/22 anonim válasza:
10 évesen, nyáron, szerelmes voltam a lányba, egy Maoam-ot igazságosan elosztottunk a nyaralóban :D 12/F
19/22 anonim válasza:
Hetedikes voltam általánosban, Balatonon kirándultunk, egy hajón voltunk és az osztállyal elkezdünk üvegezni, először pont azzal a sráccal kellett aki akkor tetszett :) utana persze még masokkal is kellett, de az első az volt, akinek lennie kellett, Sosem fogom elfelejteni:)
18/L
20/22 anonim válasza:
2013.11.22-én (13 voltam,most leszek 14)
Barátnőmmel meg vele kint voltunk a pályán, nem tudtam hogy együtt vagyunk-e vagy sem, csak így álltunk szótlanul, barátnőm megszólalt hogy se csók se semmi? (én nem tudtam miért kérdezte) és akkor megcsókolt.
Igen, nagyon, még mindig<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!