Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasíthatnám vissza ilyen szituációban?
Egy viszonylag gyakran látogatott (ezáltal már családias) szórakozóhelyen találtam egy kiszemeltet, aki többet jelent számomra, mint bárki más eddig. Pár alkalommal beszéltünk, ő is mondhatni törzsvendég, és elhatároztam, hogy komolyra terveznék vele, mert részemről eljött az ideje leszerződni egy komoly dologra, azonban még csak ismerkedünk, ezért nem tudom, ő mit gondol. Én vagyok a lány, tehát várnom kell, amíg lép, illetve mutat felém jeleket (lehet negatív visszajelzést fogok kapni).
A kérdésem arra irányulna, hogy ezen a szórakozóhelyen sok más törzsvendég is kiszemelt magának, kedvesek velem, én ezt elfogadom, azonban soha nem történik flört, maximálisan van egy-két csipkelődő megjegyzésem. Az egyik törzsvendég sajnos randira hívott, komoly elhatározással, és nem szeretném megbántani, mert nagyon jó gyerek, valamint megjegyezném, hogy megvan a közös szimpátia is, de nekem ott van az én kiszemeltem, aki sokkal többet számítana. Nem szeretek hazudozni, de ha megkéri, hogy indokoljam meg a visszautasítást, nem mondhatom el, hogy azért mert van egy srác, akivel már ismerkedem, hiszen azonnal leesik nekik, hogy kiről van szó, és meg fogja tudni. Ilyenkor mi lenne a megfelelő válasz?
27/L
"de ha megkéri, hogy indokoljam meg a visszautasítást"
Nem kell megindokolni. Megmondod, hogy most semmilyen randizást, kapcsolatot nem akarsz.
Fel kell vállalni a döntésed és annak következményeit. HA egyszer nemet mondasz akkor nem lesz folytatás, lehet hogy megsértődik, de az is lehet hogy barátok maradtok.
Máskülönben ha a másik sráccal kialakul valami akkor sem vagy köteles megindokolni a döntésed, mert nem tartozol neki magyarázattal.
Nem kell megindokolnod.
Inkább koncentrálj a kiszemeltedre, kezdeményezhetsz is nàla.
Sajnos nem tudok veled kapcsolatot elképzelni.
Ha kérdez:mert másfajta férfiak tetszenek/nem vagy az esetem.
Egyébként nem vagy köteles megindokolni, és csak taplók kérdeznek rá.
,,bocs, mar ismerkedek valakivel..". 2. Mi köze hozzá hogy te kivel meg mikor? Meg ha joban vagytok akkor is.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!