Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig érdemes várni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig érdemes várni, hogy lépjen a férfi?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 16:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

"Ez volna a hátrányos nemi megkülönböztetés?"

>A két nem között soha nem is volt, és soha nem is lesz teljes egyenlőség, mert mások. Akik ennek ellenére mégis erőltetni akarják a teljes egyenlőséget, azok hamar egy feminista csoportban fogják találni magukat.

A két nemnek tisztelnie kell egymást, de ugyanakkor nem lehet felborítani a férfi és nő szerepeket, akik ezt megpróbálják, azok a természettel szállnak szembe.

2018. máj. 13. 17:29
 22/29 anonim ***** válasza:
37%

Hozzászólásokat olvasva eszembe jutott egy gimis emlékem. Volt egy egész csinos leányzó. Legyen a neve Tina. A közelben volt az osztálya, de különösebben sosem foglalkoztam vele, hisz a gimi teli volt csinos lányokkal. Ő sem adta semmi jelét annak, hogy érdeklem, csak úgy láttuk egymást a folyosón. Az egyik barátnőjével (legyen a neve Erika) mikor arra járt elkezdem hülyülni, és vette a lapot. Úgy láttam Erikának tetszik. Rá is mozdultam, aztán összejöttünk. Miután összejöttünk, Tina akkor eszmélt rá, hogy lekésett rólam. Még szemrehányásként mondta a barátnőmnek, hogy neki is tetszem, és hogy ő is összejött volna velem.

Hát ha Tina adott volna valami jelet, még mielőtt kikezdtem volna Erikával, akkor léptem volna. De ahogy a nóta mondja: ami elmúlt, soha nem tér vissza már. :)

Szerintem semeddig nem érdemes várni. Ha tetszik, akkor adj neki jeleket. Ha nem lép, akkor nem érdekled. Ennyi.

2018. máj. 13. 17:50
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"de ugyanakkor nem lehet felborítani a férfi és nő szerepeket, akik ezt megpróbálják, azok a természettel szállnak szembe"

Ez már sok szempontból megtörtént. Akkor legalább következetesnek kell maradni benne.

2018. máj. 13. 17:58
 24/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Semennyi ideig. Amíg vársz egy macskandúrra, az idő alatt másik két tucat kappan szándékozik veled összejönni.
2018. máj. 13. 18:10
 25/29 anonim ***** válasza:
49%
Szerinted azért van egyedül 39 évesen, mert nő kell neki? :D Várj csak nyugodtan!
2018. máj. 13. 23:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Ja, marhára kellhetsz. Nem muszáj mindenkire rámászni, akinek nem kellesz.
2018. máj. 14. 07:49
 27/29 anonim ***** válasza:
A 25 ös-nek: ismerek én is olyan pasit aki 39 éves és jelenleg nincs csaja.Szeretne meg volt is neki.Nem mindenki nyomi vagy meleg ha ilyen idősen nincs párja és/ vagy gyereke.
2018. máj. 14. 09:11
 28/29 anonim ***** válasza:
#27 bár nem nekem szólt, de valamilyen szinten van benne igazság. Nem feltétlen azért, mert meleg, vagy nyomi, hanem egyedül érzi jól magát, de attól még flörtölhet. Nem mindenki akarja magát lekötni. Én is ismerek ilyet. :)
2018. máj. 14. 11:44
 29/29 anonim ***** válasza:
27-es: a megállapodásra gondoltam, igen. Nem arra, hogy valaki ezért meleg vagy nyomi, jesszus. Az ilyenre várhat a nő ezer évig, nem fogja magát elkötelezni mellette.
2018. máj. 14. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!