Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes várni, hogy lépjen a férfi?
"Ez volna a hátrányos nemi megkülönböztetés?"
>A két nem között soha nem is volt, és soha nem is lesz teljes egyenlőség, mert mások. Akik ennek ellenére mégis erőltetni akarják a teljes egyenlőséget, azok hamar egy feminista csoportban fogják találni magukat.
A két nemnek tisztelnie kell egymást, de ugyanakkor nem lehet felborítani a férfi és nő szerepeket, akik ezt megpróbálják, azok a természettel szállnak szembe.
Hozzászólásokat olvasva eszembe jutott egy gimis emlékem. Volt egy egész csinos leányzó. Legyen a neve Tina. A közelben volt az osztálya, de különösebben sosem foglalkoztam vele, hisz a gimi teli volt csinos lányokkal. Ő sem adta semmi jelét annak, hogy érdeklem, csak úgy láttuk egymást a folyosón. Az egyik barátnőjével (legyen a neve Erika) mikor arra járt elkezdem hülyülni, és vette a lapot. Úgy láttam Erikának tetszik. Rá is mozdultam, aztán összejöttünk. Miután összejöttünk, Tina akkor eszmélt rá, hogy lekésett rólam. Még szemrehányásként mondta a barátnőmnek, hogy neki is tetszem, és hogy ő is összejött volna velem.
Hát ha Tina adott volna valami jelet, még mielőtt kikezdtem volna Erikával, akkor léptem volna. De ahogy a nóta mondja: ami elmúlt, soha nem tér vissza már. :)
Szerintem semeddig nem érdemes várni. Ha tetszik, akkor adj neki jeleket. Ha nem lép, akkor nem érdekled. Ennyi.
"de ugyanakkor nem lehet felborítani a férfi és nő szerepeket, akik ezt megpróbálják, azok a természettel szállnak szembe"
Ez már sok szempontból megtörtént. Akkor legalább következetesnek kell maradni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!