Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig érdemes várni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig érdemes várni, hogy lépjen a férfi?

Figyelt kérdés
Egy fotós tanfolyamra járunk együtt, ott ismerkedtünk meg. Úgy érzem, hogy tetszek neki, sokat beszélgetünk (bár csak hetente kétszer van tanfolyam), utána együtt is szoktunk hazamenni, de külön még nem hívott el sehová, pedig érdeklődik irántam, mindig kérdezget, úgy látom rajta, hogy ő is jól érzi magát velem. Ez kb. egy hónapja tart. Tudom, hogy én is elhívhatnám akárhová, mert a nő is kezdeményezhet, de nekem nem voltak eddig jó tapasztalataim ezzel kapcsolatban, így nem szeretnék, maximum nagyon végső esetben. Szerintetek mennyit érdemes rá várni maximum, hogy ő hívjon el?
2018. jan. 2. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"véletlenül" találj egy kiállítást, mellesleg említsd meg, hogy elmehetnétek..

Végső esetben! Fotós tanfolyam végéig várnék, kivéve,ha több hónapig tart...Nem telt még el olyan sok idő, hogy már feltétlenül lépnie kellene. Vannak rendes, nem csak szexre hajtó férfiak is, ne légy türelmetlen. (Nő vagyok!)

2018. jan. 2. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"de nekem nem voltak eddig jó tapasztalataim ezzel kapcsolatban"

És ha neki sem voltak és ezért nem kezdeményez ő sem, akkor patthelyzet?

2018. jan. 2. 17:40
 3/6 anonim válasza:
92%
Szerintem úgy éjfélig, ha nagyon jó pasi, akkor kettőig is, tovább semmiképp!
2018. jan. 2. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a kérdező nem a visszautasítástól fél, hanem mert nem akarja hogy könnyűnek tartsa a kiszemelt férfi. Nekem is mindig ez a kínom.
2018. jan. 2. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet nem tudja miket szeretsz csinálni, adjál neki valami támpontot hova hívjon el.
2018. jan. 2. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
velem egy munkatársam fél éve szemez, egyértelmű, hogy odavan értem. valaki mondja már meg, hogy miért nem lép? már én húztam be a vészféket, mert elegem van. pedig nagyon tetszik. NEM házas, nincs gyereke.
2018. jan. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!