Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig érdemes várni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig érdemes várni, hogy lépjen a férfi?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 16:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%

"Az evolúciós pszichológia szerint az agy semmit sem változott, csupán a körülmények. Így nem 100 éves, hanem az emberek tudtán kívül kb. 10 000 éves mentalitás van még érvényben. Ezt tanítja ez a tudományág."

Itt pontosan a körülmények számítanak, hiszen nem az a kérdés, hogy ismerkedünk-e, hanem hogy hogyan. A társadalmi berendezkedés és különösen a nők szerepe elég sokat változott az elmúlt 50-60 évben ahhoz, hogy minden kapcsolatos terület is ehhez igazodjon.

2018. máj. 13. 16:50
 12/29 anonim ***** válasza:
59%

győzködd csak magad 10-eske :)

Már kissé nevetséges vagy :)

2018. máj. 13. 16:51
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

@16:50

A társadalmi berendezkedés pusztán a körülményeket változtatta meg, az alapmentalitást nem.

A nők ma is a bátor férfiakhoz vonzódnak, ez mindig is így volt, és mindig is így lesz.

2018. máj. 13. 16:53
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

@16:51

Nem győzködök én senkit sem, ez egy nyilvános weboldal, ahol el lehet mondani a véleményünket, és ennyi.

Ha te annyira biztos vagy benne, hogy neked van igazad, akkor itt a GYIK-en található tengernyi sikertelen pasinak nyugodtan kínálj megoldást arra, hogy barátnőhöz jussanak. Senki nem tart vissza. :-)

2018. máj. 13. 16:54
 15/29 anonim ***** válasza:
37%

16:54...

pont te vagy az aki meg akarja mondani, hogy milyen a tökéletes férfi, ezt neked kell megtenned, hogy itt kiokosítod a sikertelen pasikat.

Marhára nem az itteni vélemények érdekelnek.

2018. máj. 13. 16:57
 16/29 anonim ***** válasza:

"Ha valaki nem mer a nőknél kezdeményezni az azt jelenti, hogy önértékelési problémái vannak."

Ha valaki nem mer kezdeményezni, az valóban jelentheti azt, hogy önértékelési problémái vannak. De ez nemtől független dolog.

2018. máj. 13. 17:01
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

@16:57

Nem foglalkozok a sikertelen pasik tanításával, mert csak az időm vesztegetném rájuk, plusz nekem is támadnának. A Szentírás jól írja: ne adjuk a gyöngyöket a disznóknak, mert nekünk támadnak.

Persze, kivételt teszek akkor, ha valakin látom, hogy tényleg akar változni.

Én ebben a topikban a Kérdezőnek akartam segíteni, azért írtam. Egyébként felőlem várhat rá örökké. De egy tekintélyes nő előbb-utóbb tovább lép, ez biztos.

2018. máj. 13. 17:03
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

@17:01

Ez igaz. Csak a lányoknál valahogy ez érthetőbb. Egy 39 éves férfinak például, akinek már családjának kellene lenni, ez azért elég ciki. Már csak azért is, mert az ilyenekből lehetnek azok az apukák, akiknek majd a kamaszlánya visszafelesel, és lelép a pasijával ki tudja hány napra.

Egy férfinak erősnek kellene lenni.

2018. máj. 13. 17:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Te is kezdeményezhetsz.
2018. máj. 13. 17:09
 20/29 anonim ***** válasza:
37%

"Csak a lányoknál valahogy ez érthetőbb."

Ez volna a hátrányos nemi megkülönböztetés? Szerintem ha egy nőnek nem lehet megmondani, hogy milyen legyen, akkor egy férfinak sem. Majd ő eldönti maga.

2018. máj. 13. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!