Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud csinálni egy huszonéves, hogy jó pasi legyen, ha a nőknek csak az fontos, amit a szüleitől kapott?
Most vonatkoztassunk el a süket dumától, hogy a belső a fontos, a valóvilág nem ezt mutatja, hanem azt, hogy azok a férfiak sikeresebbek a nőknél, akik gazdagok és jó megjelenésűek. De mindegyik már születéskor adott. A magasság is, a jóképűség is, és a gazdagság is.
Ha a huszonéves férfi nem gazdag családba született...
1. Elvégzi a középsulit, aztán vállal valamilyen fizikai munkát és sosem lesz jó fizetése, egzisztenciája, viszont legalább a munkája révén is, vagy munkája mellett, jó sportos teste lehet. A legjobb nők viszont semmibe nem nézik, mert pénze nem lesz.
2. Nem dolgozni megy, hanem egyetemre, tehát kb 25 éves koráig eltartott, vagy valamilyen félmelóval elvegetál. Ha büfészakot választott, akkor ugyan van ideje jó közösségi életre egyetem mellett, de jó keresete nem lesz. Ha penge és kemény szakot választott (pl programozó, mérnök), akkor kevesebb ideje van közösségi életre/megfelelő mennyiségű testmozgásra, így nem lesz jó sportos a testalkata, de legalább jól fog keresni és lesz majd némi egzisztenciája, de az sem huszonévesen, hanem majd valamikor talán 30 éves korára, és akkor sem lesz még BMW-je, lakásról ne is beszéljünk. Persze vannak sportos programozók és mérnökök, de azok az ismeretségeim szerint nagyon alul vannak fizetésben és szakmai tudásban, mert nem azzal töltötték az idejüket.
3. Saját vállalkozást is lehet kezdeni huszonévesen, de ahhoz kezdőtőke kellene, ami nincs, ha pedig hitelt vesz fel az ember... azt ne tegye.
Még ha arc és magasság téren nem is rossz, vajon hogy kivitelezhető az, amire a legjobb nők vágynak, hogy az embernek huszonévesen legyen egyszerre jó egzisztenciája és jó megjelenése is, ha nem olyan pasiról van szó, akinek a szülei mindent a feneke alá toltak mert gazdagok?
Nincs annyi idő, hogy egyszerre a testét és a karrierjét is jól építse.
A szülők gazdagsága határozza meg nagyrészt, hogy a fiatal férfi mennyire sikeres a nőknél? Mert nekem ebből a gondolatmenetből ez jön ki.
És ha az a bizonyos okos nő éppen olyan programozónak tanul mint te? Neki legyen ideje jobb hajat csináltatni? Sminkelni minden reggel 30 percet? Eljárni edzésre? Egészségesen étkezni minden alkalommal?
Én pont mérnökinformatikusnak tanulok nőként az egyetemen, mellette dolgozok,hogy eltartsam magam. Szerinted nekem van időm rendesen ezekre? Nincs. De törekszem rá,hogy hetente 2-3 alkalommal elmenjek edzőterembe vagy legalább futni. Meg ott a hétvége amikor úgysem tudsz 0-24 tanulni, tévézés helyett el lehet menni kocogni. De itt inkább a lustasággal és az önsanyargatással van a baj. Én sem vagyok tökéletes, mégis van barátom,aki szeret. Ő is most csinálja az egyetemet, nincs se kocsija, se lakása és még kockahasa sem, de dolgozik, és az egyetem után közösen tudunk venni házat. Nehogy azt hidd,hogy mindenkinek annyira szuper mint ahogy te azt gondolod. A nőknek is ugyanúgy vannak problémáik, ráadásul miután megteremtett mindent akkor kezdődik a gyereknevelés, a karrier is megszakad egy darabig.
Hát... én azért a "bétanőstényeket" nem szólnám le, mert amelyik fiú jó hírnevet épít általuk (szex vagy párkapcsolati) az el fog jutni a csini lányokhoz is ( ne becsüljétek le a nők pletykálkodásait).
Egy fiú a kolleszunkban így építette ki a don juan imidzset. Nem volt különösebben helyes, nem származott jó családból (sőt az apja ott hagyta a családot), és mégis úgy beszéltek róla mintha istencsászár lenne! Pfff... de neki híre is volt: nem lehet meg fogni és róhat jól dug.
Szóval a karrier építést másként is el lehet kezdeni.
Úgy felbax, mikor úgy csináltok, mintha az életben nem töltöttetek volna még el egy fél percet sem a való világban.
Csak gondolj bele, hogy hány ismerősödnek, családtagodnak volt valaha barátnője.
Nyilván majdnem mindegyiknek.
Mindegyikőjüknek kiqrt gazdagok a szülei és alátoltak egy BMW-t meg egy lakást?
Nyilván nem.
Mindegyik kigyúrt férfimodell?
Szintén nem.
Mindegyik jól keres, programozó vagy mérnök?
Nem.
Mindegyiküknek egy undorító, rusnya nő a barátnője ezek miatt a "hiányosságok" miatt?
Nem.
Apád "gazdagkigyúrtbéemvés" volt, amiért anyád úgy döntött, hogy szaporodik vele?
Nagy valószínűséggel nem. Nem személyeskedésből írom, ez a legtöbbünkkel ugyanígy van.
Az a bajod, hogy a gyakorin olvasott phaszságok alapján éled az életed.
#15: Nekem egy csomó férfi ismerősömnek nem volt még kapcsolata. Olyan srácoknak, akiknél a környezet ledöbben, amikor ezt elmondják.
És igen, azoknak, akiknek volt már kapcsolata 20-25 éves korára a környezetemben, mind rendelkeznek az általad felsorolt pozitív tulajdonságok valamelyikével. Én is.
Nem azt mondom, hogy durván és mindenhol jelen vannak ilyen dolgok, de azért közel sem akkora phaszság, mint amennyire néhányan megpróbálják beállítani.
"Nekem egy csomó férfi ismerősömnek nem volt még kapcsolata. Olyan srácoknak, akiknél a környezet ledöbben, amikor ezt elmondják."
Nálam is ledöbben mindenki, mikor kiderül, hogy nem volt még barátom normális, ápolt, csinos, vékony, magára adó 20 éves lányként. Viszont tudom, hogy nem a környezetem miatt nem volt még, hanem azért, mert nem szerettem volna kamaszként egy pasit, csak hogy éppen aktuálisan legyen kivel szexelni meg suli után fagyizni, vagy hogy elmondhassam magamról, hogy én már olyan felnőtt vagyok, hogy barátom is van. Nem voltam kíváncsi olyan férfiakra, akik nem tudtak semmit felmutatni emberileg, azon kívül, hogy kigyúrt testük volt, vagy mittudoménmilyen kocsijuk. Egy valaki volt, akit tényleg szerettem, vele szépen elqurtam a dolgot a pszichológiai problémáimmal. Nem minden a környezet és rajtad kívülálló dolgok hibája, viszont bárki javíthat a helyzetén, ha tényleg igyekszik.
Nyilván nekem is sokkal kényelmesebb lenne, ha siránkoznék, hogy "jajj csak azért nincs pasim, mert csúnya vagyok" (nem vagyok az), vagy "jajj csak túl csendes vagyok" (ha megerőltetném magam és kilépnék a komfortzónámból, akkor én is tudnék bármelyik férfinál kezdeményezni). Vagy esetleg "minden férfi csak az instagram pcsákat szereti" (én nem vagyok az, de ettől függetlenül a kinézetemet illetően minden esélyem megvan arra, hogy legalább egy átlag kinézetű barátom legyen). Viszont tudom, hogy a siránkozás, a környezetem hibáztatása és az önsajnáltatás nem visz előre (leginkább csak hátra), úgyhogy inkább szembenézek a saját xarságaimmal, hogy később jobb legyen, még akkor is, ha néha nagyon nem esik jól a dolog.
Van egy 4. kategória, esetleg ez is opció lehet.
Ismerek egy srácot, átlag magasság és súly.
20 éves, középiskolában megbukott, majd el sem végezte, így 8 általánost végzett.
Rendszeresen kondizik, nem egy izomkolosszus, de látszik rajta. Még középiskolásként elkezdett call centeresként dolgozni, most is ott van. Nem keres milliókat, de nem is rossz a fizetése.
Jogsija nincs, nem tudta letenni, ezáltal autója sincsen.
Kifejezetten nem látszik gazdagnak, de vannak márkás ruhái és cuccai. És jöjjön a lényeg: olyan 10/10-es barátője van, hogy a szavad eláll. Az a tényleg tökéletes alak, szép arc, és jó adottságok ha érted;)
20 évesen a nőknek nem feltétlen kell nagy karrier, elég ha dolgozol valamit.
Persze 10-20 év múlva ha ugyanitt tart az kevés lesz egy jó nőnek, de egyelőre van neki.
Csak azért írom le, hogy van más út is. Amikor sokat foglalkozol a testeddel kondi tekintetében, dolgozol valamit és divatos cuccaid vannak, de például autó sem feltétlen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!