Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye vannak olyan huszonéves pasasok, akiknek a szerelem a fontos, és az igaz erények, meg a romantika? :S
Vannak.
De a szerelem, a romantika és az igaz erények nem zárják ki a jó, felszabadult, tabuktól mentes szexet sem.
Vannak, nekem egy hónapja ért véget egy majd 4 éves kapcsolatom, nekem pont az a fontos amit leírtál, csak már kicsit unom, hogy az ilyen pasikat szeretik kihasználni a lányok...
Remélem nem lesz ez mindig így...
23/F
Lehet, de osztom az első nézőpontját.
Plusz miután csak ilyen pasasokat kerestem, és eddig egytől egyig mind átvágott, én már csak "rosszfiúkkal" kezdek. Bennük nem csalódtam, soha, semmiben.
Vannak. Én is az vagyok, bár csak 20 éves, és nem vagyok igazán magas. Problem?
20/F
Sajnos féligmeddig az elsőnek van igaza,akit észre vesztek általában nem valami szép belső tulajdonságokkal rendelkezik,aki meg rendelkezne,rájuk meg nem is gondoltok pasiként.Persze nem mindenféleképp van ez,velem is járt már egy olyan csaj,aki szerintem sokkal jobban nézett ki,mint ami hozzám illene,de mégis évekig együtt maradtunk,tudott szeretni,és szerinte jól nézek ki.Nekem,ahogy egy másik kérdéshez is írtam,sok szexpartnerem lehetne,de nekem olyan kell,aki szeret,a nélkül nem kell szex se.És volt romantika,sokszor írtam neki szerelmes verseket,amikor már rég együt voltunk,akkor is.(azért is emlékszem enyire,mert sokáig tartott,és mert egy ideig biztos szeretett,és én is őt)
De hát az a baj,hogy a legtöbb csajnak nem jövök be külsőre,amiért nincs megharagudni való,hiszen nekem se tetszik minden csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!