Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Davii kérdése:
Romantikus dolgok?
Figyelt kérdés
Hy! Már lassan 2,5 éve vagyok a barátnőmmel, és nagyon szeretem, ez szerencsére kölcsönös! Nagyon hiányolja a romantikát, de nekem sosem jut eszembe 1-2 olyan dolog! A Jogsit most kaptam meg a napokban, kocsi nincs csak szülőké, (ezzel kapcsolatban is lehet)! Milyen romantikus gesztusokat ismertek? ÉS mit tudtok tanácsolni? Ne lejártakat, hanem tényleg jókat! :D2012. júl. 31. 22:49
1/6 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 anonim válasza:
Ebben a 10 ötletben van olyan pl (ha már meg lett említve a kocsi) , hogy abba a napellenzőbe teszel pár rózsaszirmot meg mondjuk egy képeslapot, beültök a kocsiba (akár ha moziba mentek, akár ha a kisboltba), megkéred hogy nyissa ki valamilyen apropóból vagy csak úgy és majd az ölébe hull.Szerintem ez tök jó.
3/6 anonim válasza:
írj neki levelet, csempészd be a szobájába :) apró kis meglepetésekkel is érhetsz el sikert
4/6 anonim válasza:
Vidd el kocsival naplementét nézni :DDD aztán drifteljetek...vagy nem tom...azt inkább ne..de a naplement tuti siker
5/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló a kocsis nagyon tetszik! iszonyat jó! :D Meg fogom csinálni (Anyám kocsijával) az nem gond ha hátul ül a barátnője?
1. Büszkélkedhet és díjazza, hogy nem szágyenlem!
vagy inkább kettesbe akarná, nem tudom! :D
Ilyeneket írhattok :$:D
2012. júl. 31. 23:04
6/6 anonim válasza:
Romantikázni kocsival kettesbe menjetek fiam, a barátnő mit keresne ott? Tartja a gyertyát miközben csókolóztok a naplementében? :)
A képlet pofon egyszerű. Tegyél félre némi pénzt az alkalomra. Elviszed a barátnődet vacsorázni. Veszel egy szál vörös rózsát amit elrejtesz a kocsiban. A vacsi után elviszed a barátnődet valami szép helyre a kocsival, és akkor szépen átadod a rózsát miközben azt mondod neki hogy szeretlek! A többit rátok bízom, garantált siker odaáig lesz.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!